Bedrijfsprofiel

BerryWorld

Berryworld is opgezet om het maximale plezier en genot  bij mensen naar boven te brengen tijdens het eten van bessen. Het eten van hun bessen doe je wanneer je wilt, ongeacht het seizoen. BerryWorld verstrekt verse bessen in de winkels bij je in de  buurt. Hun aardbeien , frambozen , bosbessen en bramen zijn best in class.


Over BerryWorld 

BerryWorld werkt met hechte familie van telers, met de hand selecteren ze de beste rassen bessen.

In tegenstelling tot andere bedrijven is het ontwikkelen van rassen de kern van alles wat ze doen, zodat ze zorgen voor een constante aanvoer van de beste bessen, het hele jaar door. Ze werken nauw samen met hun telers om bessen te voorzien van een perfecte balans van smaak, prikkelende textuur en een verbeterde houdbaarheid.

Werken bij BerryWorld

Bij BerryWorld zijn ze positief, gepassioneerd en oprecht . Ze houden van bessen en zijn enthousiast door wat ze doen. Verder begrijpen ze bij BerryWorld dat duurzame groei op lange termijn alleen kan komen uit een honger om te blijven ontwikkelen. Ze zijn vastbesloten om te blijven evolueren en genieten van de opwinding die afkomstig is van innovatie en ontwikkeling van de wereldwijde bessen industrie.

Een van hun meest fundamentele overtuigingen is dat iedereen de kans om te werken op een respectvolle en professionele omgeving zou moeten hebben. Al hun medewerkers hebben een eigen verantwoordelijkheid voor het behoud van een respectvolle werksfeer, vrij van misbruik of onprofessioneel gedrag.

Waar zit BerryWorld?

BerryWorld heeft zich gemanifesteerd op een rustig plekje net buiten Made in de provincie Noord-Brabant. Doordat het bedrijf vlak naast de A59 ligt, is het gemakkelijk te bereiken met de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.