B-Able BV

Utrecht

Cybercrime buiten de deur houden. Organisaties digitaal dichttimmeren en natuurlijk dichthouden. Kortom: informatiebeveiliging in brede zin, dát is de specialiteit van ons bedrijf. 


Over B-Able

B-Able expert in informatiebeveiliging en privacy. Onze professionals helpen opdrachtgevers om een passend securityniveau te bepalen, in lijn met het gewenste niveau van risicobeperking, weerbaarheid en continuïteit. Van security awareness tot het uitrollen van security- en privacy implementatieprogramma’s. Op die manier helpen we opdrachtgevers om datagedreven te werken. 

Onze specialisten zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring als het gaat om het proces rondom informatiebeveiliging en de organisatie. Hierdoor zijn ze als vakspecialist uitstekend in staat om als Chief Information Security Officer (CISO) of Functionaris Gegevensbescherming (FG) op te treden of een security implementatieproject te begeleiden in de rol van bijvoorbeeld Information Security Officer.


Werken bij B-Able


Bij B-Able werken uitsluitend ervaren, hooggeschoolde informatiebeveiligings- en privacy specialisten. Zij zijn dan ook breed inzetbaar. Hierbij kun je denken aan awareness-workshops, maar ook het compleet uitrollen van privacy-implementatieprogramma’s.

Jouw collega’s behoren tot de top 25% van Nederland en je ontwikkeling staat bij ons dan ook voorop. Als onderdeel van The Human Network hebben we een stabiele basis waaruit we opereren. Dat betekent dat jij straks 450 collega’s hebt om mee samen te werken en te ondernemen.

Eén ding hebben al onze experts gemeen: ze zijn gemotiveerd en gedreven om de digitale veiligheid binnen organisaties te verhogen én klanten te helpen gedegen afwegingen te maken om preventief en structureel te bouwen aan risicomanagement en security-bewustzijn. 


Waar zit B-Able?

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht op businesspark Papendorp. Om kennis te maken, bij te praten, ervaringen te delen of nieuwe ideeën op te doen. Wij zijn altijd in voor een goed gesprek. 


3 openstaande vacatures

B-Able BV, Utrecht

Wat ga je doen?
Als Cloud Security Consultant ben je de schakel tussen de business, IT en het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor de security van alle data van de organisatie en moet dus een overzicht eisen van de corporate IT-afdeling, waarin het gehele corporate network, alle mobiele devices (endpoints) en alle in gebruik zijnde cloud-applicaties worden weergegeven. Alleen dan kan een organisatie adequaat worden beveiligd en is de business in staat om zonder cyber-risico’s te groeien, vooral richting de cloud(s).
Je houdt je bijvoorbeeld bezig met:
• grote vraagstukken over mobility
• het bewaken van cloud architecturen
• het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van cloud security
• je helpt opdrachtgevers ‘in control’ te zijn en te blijven op het gebied van (Cloud) security
• de beoordeling van security self-assessments.
• de uitvoering van cloud risk assessments
• de afstemming met specialisten en business eigenaren.
• de controle en borging van de resultaten

B-Able BV, Utrecht

Wat ga je doen?
Als Security Consultant/Officer ben je de schakel tussen de business, IT en het bestuur. Je houdt je onder andere bezig met normenkader nulmetingen. Aan de hand van een GAP-analyse stel je een roadmap vast en help je de opdrachtgever stap voor stap naar een hoger volwassenheidsniveau van informatiebeveiliging.

Je houdt je bijvoorbeeld bezig met:
• Nulmetingen en het opstellen van de IB Roadmap rond de BIO, NEN7510 en ISO2700x
• Analyses en vertalen daarvan naar risico’s en een plan van aanpak
• Advies en ondersteuning op het gebied van privacy- en gegevensbescherming
• Advies over oplossingen op het gebied van techniek, proces en organisatie
• Bewustwordingsprogramma’s
• Het genereren en opstellen van rapportages
• Het verzorgen van presentaties en het uitvoeren en ontwikkelen van workshops
• Vulnerability assessments/ penetratietesten op de technische omgeving (optioneel)
• Productontwikkeling en pre-sales activiteiten (optioneel)

B-Able BV, Utrecht

Als adviseur informatiebeveiliging heb je kennis van (strategische) informatiebeveiliging en risicomanagement. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden (opdrachten en projecten) zoals het opstellen van of verantwoorden over informatiebeveiligingsbeleid, het verbeteren van risicomanagement of adviseren over en implementeren en/of verbeteren van maatregelen uit de BIO.

Onze locatie

Orteliuslaan 855 , Utrecht
Adres
Orteliuslaan 855
Utrecht