Babcock B.V.

Babcock B.V.
29000 Employees

Babcock onderhoudt het bagageafhandelingssysteem op Schiphol Airport in Amsterdam — de op twee na drukste Europese luchthaven als het gaat om passagiersvolume en de drukste in Europa qua vliegtuigbewegingen.

Lees meer

2 openstaande vacatures

Babcock B.V.
SHEQ Advisor

Babcock B.V.

Schiphol

Babcock B.V.

Jouw rol: Als SHEQ Advisor heb je een zeer veelzijdige rol! Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs en het backoffice team, j... Als SHEQ Advisor heb je een zeer veelzijdige rol! Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs en het backoffice team, je neemt deel aan MT ... Als SHEQ Advisor heb je een zeer veelzijdige rol! Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs en het backoffice team, je neemt deel aan MT vergaderingen, ... Als SHEQ Advisor heb je een zeer veelzijdige rol! Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs en het backoffice team, je neemt deel aan MT vergaderingen, je voert period... Als SHEQ Advisor heb je een zeer veelzijdige rol! Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs en het backoffice team, je neemt deel aan MT vergaderingen, je voert periodieke gesprekken met de SHEQ-collega’s uit de UK, je vervult de rol van de Preventiemedewerker en j... Als SHEQ Advisor heb je een zeer veelzijdige rol! Je bent het aanspreekpunt voor onze monteurs en het backoffice team, je neemt deel aan MT vergaderingen, je voert periodieke gesprekken met de SHEQ-collega’s uit de UK, je vervult de rol van de Preventiemedewerker en je verzorgt rapportages. Geen dag is hetzelfde! De SHEQ Advisor stimuleert een gezonde veiligheidscultuur binnen de organ...

Jouw rol: Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het verrichten van (correctieve en pr... Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het verrichten van (correctieve en preventieve) onderhoud... Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het verrichten van (correctieve en preventieve) onderhoudswerkzaamheden.... Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het verrichten van (correctieve en preventieve) onderhoudswerkzaamheden. Het werkgebied... Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het verrichten van (correctieve en preventieve) onderhoudswerkzaamheden. Het werkgebied is het bagagesysteem van Schiphol en daarbij wordt nauw samengewerkt met het regiecentrum van onze ... Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het verrichten van (correctieve en preventieve) onderhoudswerkzaamheden. Het werkgebied is het bagagesysteem van Schiphol en daarbij wordt nauw samengewerkt met het regiecentrum van onze opdrachtgever. Het bagagesysteem is een ‘critical asset’ voor een luchthaven en is 24/7 in bedrijf. Vervelen hoef je...

Bedrijfsprofiel

Over Babcock BV

Babcock speelt een cruciale rol op Schiphol Airport en werkt dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bagageafhandeling 24/7 efficiënt verloopt. De bagagesystemen op Schiphol draaien 24 uur per dag, zeven dagen per week. Deze systemen sorteren, routeren en bewaken ongeveer 120.000 stuks bagage per dag en in piekuren zelfs zo'n 190.000 stuks.

De passie van Babcock BV ligt bij het onderhouden van deze mechanische en technische systemen op Schiphol in Terminals 2 t/m 4. Van reparaties en onderhoud tot vervanging en verbetering; de focus op proactief, strategisch denken en preventief handelen wordt bij de uitvoering steeds belangrijker. Als trotse business partner van Schiphol dragen ze daarmee bij aan de economische doelstellingen en het welzijn van deze bruisende luchthaven. Denk bijvoorbeeld aan de inchecktransportbanden, automatische informatiescanning, geautomatiseerde bagageroutine, bagagesortering, bagagescreening en tilhulpen.

In het hart van JIV Babcock BV kloppen de kernwaarden "Home Safe Every Day" en "Trusted to Deliver". Ze zijn gepassioneerd over het onderhouden van kritieke assets, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan.

Werken bij Babcock BV

De teams van Babcock zijn divers; een waardevolle mix van mechanisch en elektrisch/technisch. Ze stimuleren een cultuur van zelfsturing en samenwerking en bieden kansen aan leerlingen (BBL’ers) en stagiairs om te groeien en te leren in een inspirerende omgeving.

Ze zijn trots op hun sterke banden met Schiphol, maar nog het meest op hun eigen team en de broedplaats van kennis die ze creëren voor iedereen die het vak bij ze wil leren. Deze waardering voor medewerkers vertaalt zich in diverse voordelen. Denk aan ruime opleidingsmogelijkheden, 30% ploegentoeslag voor degenen die in 5-ploegendiensten werken, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding voor enkele reizen tot 40 km, en een volledige dekking van de WIA/WGA-verzekering.