AVZ Administraties Beheer

Wateringen

AVZ Administraties Beheer

Bij AVZ zorgen ze dat meer dan 700 relaties in het mkb zich thuis voelen in hun administratie. Ben jij de teamplayer die graag samen met collega’s klanten verder helpt en ondersteunt? Lees dan hieronder verder of bekijk direct de openstaande vacatures!

Lees meer

1 openstaande vacatures

AVZ Administraties Beheer
Administrateur / Assistent Accountant

AVZ Administraties Beheer

Wateringen

AVZ Administraties Beheer

Jouw rol: Het samenstellen van jaarrekeningenVerwerken van financiële administratiesFiscale aangiften zoals OB, IB en VPB Relatie... ... Het samenstellen van jaarrekeningenVerwerken van financiële administratiesFiscale aangiften zoals OB, IB en VPB Relatiebeheer van onze cliënten Je fungee... Het samenstellen van jaarrekeningenVerwerken van financiële administratiesFiscale aangiften zoals OB, IB en VPB Relatiebeheer van onze cliënten Je fungeert als aanspree... Het samenstellen van jaarrekeningenVerwerken van financiële administratiesFiscale aangiften zoals OB, IB en VPB Relatiebeheer van onze cliënten Je fungeert als aanspreekpunt van de Belastingdienst Signaleren van adviesbehoeften bij onze cliënten Promoten van onze tot... Het samenstellen van jaarrekeningenVerwerken van financiële administratiesFiscale aangiften zoals OB, IB en VPB Relatiebeheer van onze cliënten Je fungeert als aanspreekpunt van de Belastingdienst Signaleren van adviesbehoeften bij onze cliënten Promoten van onze totale dienstverlening bij cliënten ...

Bedrijfsprofiel

Kantoor AVZ.jpg

Over AVZ Administraties

AVZ Administraties is al bijna 25 jaar specialist op het gebied van financiële administratie. Vanuit een modern kantoor in Wateringen verzorgen ze met een team van 20 ervaren financiële professionals dagelijks de administratie voor ruim 700 relaties. Dit zijn met name mkb-ondernemers en VvE's, maar ook ZZP’ers, BV’s en eenmanszaken. Naast financiële administratie kunnen zij ook bij AVZ terecht voor belastingadvies, salarisadministratie en online boekhouden. Tevens maken ze prognoses voor een gezonde bedrijfsgroei, adviseren ze over ondernemingsvormen en geven ze fiscale adviezen.

Wat de dienstverlening van AVZ zo bijzonder maakt? Alles is erop gericht om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Ze vinden het belangrijk dat hij zich op zijn gemak voelt. Geen afstandelijke dienstverlening, maar juist een informele en persoonlijke benadering.

Werken bij AVZ Administraties

AVZ heeft op elk specifiek vakgebied professionele medewerkers die zich volop inzetten voor de klanten. Een ervaren, deskundig en betrokken team maakt het verschil! Daarom zijn opleiding en het verbreden van kennis binnen AVZ belangrijk om optimale dienstverlening te garanderen. Hierbij besteden ze ook veel aandacht aan klant- en servicegerichtheid.

Wat AVZ kenmerkt? Ze hebben een open cultuur, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Binnen deze omgeving zijn de volgende waarden van belang:

  • Toegankelijk: “Bij AVZ kom je thuis in je administratie. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf waarbij we de omgang met onze klanten als met onze collega’s, van groot belang vinden. De deur staat altijd open.”
  • Vakmanschap: “Wij staan voor ruim 25 jaar vakmanschap! AVZ Administratie draagt een kwaliteitskeurmerk voor de branche en volgt de huidige ontwikkelingen in de markt op de voet. We zijn zeer veelzijdig, onze dienstverlening betreft maatwerk.”
  • Daadkracht: “We doen wat we zeggen. We zijn hulpvaardig en zien uitdagingen als kans om onze creativiteit in te zetten en zo tot de juiste oplossing te komen.”
  • Samen: “Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen kom je verder dan alleen. We investeren in sterke partners, in onze eigen collega’s en in onze klanten. Je herkent ons doordat we echt aandacht hebben voor hetgeen wat we doen. We kennen en benoemen elkaars talenten, geven ruimte aan nieuwe ontwikkelingen en communiceren eerlijk en oprecht met elkaar. Dat voel jij als klant!”

Waar zit AVZ Administraties?

Het kantoor is gevestigd aan de Naaldwijkseweg 39 – 42. Dit is een zeer centraal gelegen locatie in Wateringen. Via de uitvalswegen kun je makkelijk en snel met de auto op deze locatie komen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur van het pand aanwezig. Daarnaast is er een tramhalte op ongeveer 5 minuten loopafstand en Station Rijswijk is op ongeveer 17 minuten fietsafstand.

Teken jij ook graag voor een langdurige samenwerking? AVZ ontmoet jou graag. Bekijk nu de vacatures en solliciteer direct!