Aviva Solutions

Koudekerk aan den rijn

Aviva Solutions

Wil jij bijdragen aan mooie projecten voor toonaangevende klanten? En werk jij graag bij een bedrijf die jou alle ruimte biedt om jouw talenten in te zetten op een manier die het beste bij jou past? Dan is Aviva Solutions dé plek voor jou!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Jouw rol: Als tester ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van geautomatiseerde (en soms handmatige... Als tester ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van geautomatiseerde (en soms handmatige) testdata, testcase... Als tester ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van geautomatiseerde (en soms handmatige) testdata, testcases en testscript... Als tester ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van geautomatiseerde (en soms handmatige) testdata, testcases en testscripts. Je stelt tes... Als tester ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van geautomatiseerde (en soms handmatige) testdata, testcases en testscripts. Je stelt testplannen en specificaties op en je denkt mee over de acceptatiecriteria. Bij het opzetten van tests ... Als tester ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van geautomatiseerde (en soms handmatige) testdata, testcases en testscripts. Je stelt testplannen en specificaties op en je denkt mee over de acceptatiecriteria. Bij het opzetten van tests maak je gebruik van diverse tooling zoals Cypress en Selenium. Jouw doel? Je werkt toe naar een Go/No-Go van een release...

Bedrijfsprofiel

Vacatures bij Aviva Solutions.jpg

Over Aviva Solutions

Aviva Solutions is een digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Dat doen ze voor mooie klanten als Eindhoven365, NEVI, Suzuki, Kwantum en Wolters Kluwer. Of deze klanten nu hulp nodig hebben met het verbeteren van bijvoorbeeld customer journeys, e-commerceplatforms of websites; bij Aviva Solutions helpen ze elk (middelgrote tot grote) organisatie met nieuwe stappen zetten. Ze nemen deze klanten bij de hand: van strategie, development, UX-design, testen tot het wegwijs maken van de gebruikers. Zo kan de klant zich volledig richten op zijn eigen business.

Ze werken daarbij met de nieuwste en beste technologieën op basis van C# en .NET 6. Denk onder meer aan Visual Studio, Visual Studio Code, Jetbrains Rider, Github, Bitbucket, Azure DevOps en React. Het is maar net wat het project vraagt. Er is wel één stabiele factor in elk project: het Microsoft-platform. Het Microsoft-platform is de basis, gezien de opdrachten vaak een hoge moeilijkheidsgraad hebben. Om de kwaliteit van de projecten te borgen werkt Aviva Solutions Agile volgens de Scrum- en Kanban-methode.

Naast detachering werken ze het liefst aan hun eigen projecten: Greenfield en Brownfield.

Software Aviva Solutions.jpg

Werken bij Aviva Solutions

Al sinds de oprichting in 2006 vormen medewerkers het kloppend hart van Aviva Solutions. De medewerkers zijn stuk voor stuk bevlogen vakidioten die kennis en ambitie koppelen aan betrokkenheid en plezier. Aviva Solutions is een zelfstandig bureau, en daarom is vrijheid onlosmakelijk verbonden met wie ze zijn. Daarom krijgt iedereen bij Aviva alle ruimte om zich te ontwikkelen, door te groeien en ambities waar te maken. Het resultaat is een enorme hoeveelheid specialistische kennis die alleen maar groeit.

Momenteel werken er zo’n 60 professionals met uiteenlopende expertises. Er is geen starre hiërarchische verhouding te bekennen en ze geloven sterk in eigen verantwoordelijkheid, goede communicatie en het creëren van een situatie die voor jou werkt. Daarnaast kun je onder andere rekenen op:

  • Een start-up cultuur: dynamisch, wendbaar en innovatief
  • Twee toffe kantoren in de Randstad en Eindhoven met fijne werkplekken
  • Opdrachten voor mooie klanten en werken met de nieuwste tooling
  • Een goede werk/privé-balans
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak
  • Gezellige kennissessies, social events en elk jaar een tripje naar het buitenland

Werken bij Aviva Solutions.jpg

Waar zit Aviva Solutions?

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 50B in Koudekerk aan den Rijn en het andere kantoor aan de Kastanjelaan 400 (3e verdieping) in Eindhoven.

Kantoor Aviva Solutions.jpg