AT&C Accountants en Belastingadviseurs

Tiel

AT&C Accountants en Belastingadviseurs

AT&C Accountants & Belastingadviseurs, voorheen de locatie van een Big 4 kantoor in de regio Tiel, staat klaar om ondernemers te helpen het maximale uit hun bedrijf te halen. Voor voornamelijk klanten in het hogere segment van het mkb zijn ze de vertrouwde sparringpartner die helpt bij alle financiële en fiscale vraagstukken. In nauwe samenwerking tillen ze de bedrijfsvoering van hun cliënten naar een hoger niveau, met kwaliteit en commitment als drijvende krachten voor betere resultaten, rust en zekerheid.

Lees meer

1 openstaande vacatures

AT&C Accountants en Belastingadviseurs
Fiscalist

AT&C Accountants en Belastingadviseurs

Tiel

AT&C Accountants en Belastingadviseurs

Jouw rol: Binnen onze fiscale afdeling doen wij doen alleen fiscale adviezen, geen aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelas... Binnen onze fiscale afdeling doen wij doen alleen fiscale adviezen, geen aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting. De compliance ... Binnen onze fiscale afdeling doen wij doen alleen fiscale adviezen, geen aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting. De compliance wordt opgepakt ... Binnen onze fiscale afdeling doen wij doen alleen fiscale adviezen, geen aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting. De compliance wordt opgepakt door onze Accou... Binnen onze fiscale afdeling doen wij doen alleen fiscale adviezen, geen aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting. De compliance wordt opgepakt door onze Accountants. Dit is een team van ruim 20 Samenstellers. Zoals bij veel Accountants- en Belastingadvieskan... Binnen onze fiscale afdeling doen wij doen alleen fiscale adviezen, geen aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting. De compliance wordt opgepakt door onze Accountants. Dit is een team van ruim 20 Samenstellers. Zoals bij veel Accountants- en Belastingadvieskantoren delen wij klanten met de Accountants, maar bedienen wij ook veel cliënten die uitsluitend met de Fiscalisten werk...

Bedrijfsprofiel

Over AT&C Accountants & Belastingadviseurs

AT&C is een accountantskantoor dat de kwaliteit van een Top 4-kantoor combineert met de voordelen van regionale binding en persoonlijk contact. Vermogende particulieren, mkb’ers en non-profitorganisaties rekenen bij AT&C op veel commitment en een intensieve vorm van samenwerking. Ze spreken de taal van de klant en leveren hoge kwaliteit met korte doorlooptijden. Het merendeel van hun team bestaat uit AA, RA of fiscalisten.

De afgelopen periode heeft het kantoor een aanzienlijke groei doorgemaakt. Dit bevestigt dat de combinatie van kwaliteit en betrokkenheid leidt tot succesvolle samenwerkingen. Deze groei is niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit zichtbaar. Dankzij de platte organisatiestructuur en het werken met veel accountants en specialisten, kunnen cliënten snel schakelen en stappen zetten.

Werken bij AT&C Accountants & Belastingadviseurs

Bij AT&C kom je terecht in een accountantskantoor waar zowel hard werken als plezier en ontwikkeling centraal staan. Ze leiden zelf hun personeel op, vaak rechtstreeks vanuit de schoolbanken. Hierdoor blijft het gros van de mensen zeer lang met het kantoor verbonden!

Als medewerker bij AT&C Accountants & Belastingadviseurs kun je rekenen op:

  • Auto van de zaak
  • Flexibele werktijden
  • Goede pensioenregeling
  • Royale studiemogelijkheden
  • Vrijdagmiddagborrel en geregeld bedrijfsuitjes

Waar zit AT&C Accountants?

Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Westroijen 2 in Tiel, waar je het makkelijkst komt met de auto. Ze zijn namelijk direct aan de afrit van de A15 gevestigd.