ATA IT

Sint-katelijne-waver

ATA IT

Reeds 25 jaar ontwikkelen wij software op maat voor onze klanten. We doen dit zowel met Microsoft .NET technologie als met Progress 4GL. Wij bieden ook computer- en opslagsystemen, netwerken en security services aan. Hiervoor werken we samen met Dell, HP, CISCO, Citrix en VMware....

Lees meer

1 openstaande vacatures

ATA IT
Frontend Developer .NET

ATA IT

Sint-katelijne-waver

ATA IT

Jouw rol: Jij bouwt bangelijke front-end applicaties die je gebruiker meer doen willen klikken of is het nu minder volgens UX stan... Jij bouwt bangelijke front-end applicaties die je gebruiker meer doen willen klikken of is het nu minder volgens UX standaarden Je wordt da... Jij bouwt bangelijke front-end applicaties die je gebruiker meer doen willen klikken of is het nu minder volgens UX standaarden Je wordt dan ook zenuwacht... Jij bouwt bangelijke front-end applicaties die je gebruiker meer doen willen klikken of is het nu minder volgens UX standaarden Je wordt dan ook zenuwachtig als het desi... ... Jij bouwt bangelijke front-end applicaties die je gebruiker meer doen willen klikken of is het nu minder volgens UX standaarden Je wordt dan ook zenuwachtig als het design niet helemaal juist zit en de UX niet zou rocken!Je ontwikkelt maatsoftware met impact voor KMO’s, no impact no glory!Jij gaat in gesprek met de klant en kan een functionele analyse, gekregen of zelf gemaakt, met de...

Meer over ATA IT

Reeds 25 jaar ontwikkelen wij software op maat voor onze klanten. We doen dit zowel met Microsoft .NET technologie als met Progress 4GL. Wij bieden ook computer- en opslagsystemen, netwerken en security services aan. Hiervoor werken we samen met Dell, HP, CISCO, Citrix en VMware. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal softwarepakketten ontwikkeld voor zeer specifieke markten, bv. syndicus en lakkerijen.

Onze services worden ook aangeboden op infrastructuur door derden geleverd, of voor Progress software toepassingen die door andere informatici ontwikkeld zijn geworden.

Zowel juniors als seniors zijn welkom.

DOELGROEP

Zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen in binnenland of buitenland, behoren tot onze klantengroep: Alle bedrijven die een professionele ondersteuning voor hun administratieve automatisering nodig hebben.

Dit kunnen nieuwe projecten zijn, maar ook het overnemen van Progress en/of Microsoft technologie gebaseerde applicaties. Wij geven dan volledige ondersteuning op uw applicaties en infrastructuur.

ATA IT biedt een 'one stop shop' ( software, hardware, netwerk en services ) aan.

VISIE

ATA IT levert IT diensten met een duidelijke toegevoegde waarde.

Wij bieden ervaring en innovatieve oplossingen voor administratieve automatisering van uw bedrijf ( facturatie, ERP, voorraadsystemen, opvolging activa, ... ). Wij ontwikkelen software op maat met .NET of Progress. Dit doen we al sinds 1983 met veel succes.

Centraal staan steeds de reële behoeften van onze klant. Ofwel realiseren wij totaal nieuwe software op basis van het analysedossier ofwel starten we van onze basispakketten en passen die aan in functie van Uw specifieke behoeften.

Door verschillende ICT diensten ( zoals het installeren, configureren en onderhouden van kleine, middelgrote en grote systemen gebaseerd op Microsoft en Linux technologie ) aan te bieden, geven wij aan onze klant één aanspreekpunt. Hardware, infrastructuur, netwerken en beveiliging behoren ook tot onze expertise.