Bedrijfsprofiel

ASI Soest

ASI Soest is totaalleverancier op het gebied van hydraulische systemen. Bij ASI Soest kan men alle benodigde onderdelen bestellen die nodig zijn voor een hydraulische installatie, zoals (keur-)cilinders, componenten, aggregaten, slangen en koppelingen.

Over ASI Soest 

ASI Soest ontwerpt en verkoopt Hydraulische Componenten. Met hydrauliek is alles mogelijk. ASI Soest biedt zowel voor het kleinste pompje als voor complete hydraulische systemen passende oplossingen. Eenvoudige nippel, of een cilinder met een slaglengte van 12 meter? ASI Soest levert het allemaal, van de eerste aanvraag tot aan de installatie en het proefdraaien. Eventueel helpen ze zelfs bij het ontwerp.

Om de juiste oplossingen voor hydraulische systemen te vinden, is het belangrijk om intensief en soms projectmatig samen te werken met afnemers, leveranciers van componenten en machineconstructeurs. ASI Soest heeft al meer dan 80 jaar specialistische kennis op het gebied van hydrauliek en zet die dagelijks in. Als lid van de FEDA waarborgen zij veiligheid en kwaliteit.

Zij zien elke klantvraag als een nieuw project. Hun projectmatige benadering resulteert in een klant- en servicegerichte aanpak van elk hydraulisch vraagstuk. Vanaf het advies tot en met de nazorg levert ASI Soest zo een wezenlijke bijdrage aan de oplossing van de hydrauliek.

Werken bij ASI Soest

Zij bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Metalektro en een zelfstandige, veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische organisatie

Waar zit ASI Soest?

ASI Soest is te vinden op het industrieterrein van Soest. Met verschillende bushaltes in de buurt en een plek naast de snelweg (N221), is ASI Soest makkelijk te bereiken voor iedereen.           


3 vacatures
ASI Soest, Soest

Wij zoeken naar een Medior Technisch Tekenaar / Constructeur

ASI Soest, Soest
Montage medewerker

ASI Soest, Soest
Binnen ons team zijn we op zoek naar een junior accountmanager.

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.