Ben je op zoek naar een werkplek waar je snel door kunt groeien en je talent verder kunt ontwikkelen? Dan zit je bij Arlanet goed! Wij zijn een innovatief en gespecialiseerd digitaal bureau gericht op het activeren van digitale ambities. Door slim gebruik te maken van techniek en data leveren wij full-service oplossingen en innovatieve digitale producten.

Vacatures bij Arlanet
Over Arlanet

Wij richten ons op diverse aspecten binnen het digitale landschap. Op die manier proberen we onze klanten zo breed en goed mogelijk van dienst te zijn. We krijgen er dan ook energie van om voor uiteenlopende digitale vraagstukken passende, kwalitatieve oplossingen te bedenken. 

Strategie

De digitale markt is volwassen aan het worden. Wij ondersteunen klanten bij het bepalen, opzetten en uitrollen van hun digitale strategie. Met een onderscheidende strategie en een toekomstvaste platformkeuze zijn de eerste stappen naar een digitale transformatie gezet. 

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van digitale oplossingen kijken we altijd naar een schaalbare, flexibele oplossing waarmee de digitale ambitie maximaal wordt ondersteund. 

Concepting

De markt beweegt constant en is onvoorspelbaar. We zorgen daarom voor afgebakende, meetbare stappen in de ontwikkeling van de digitale producten van onze klanten en passen nieuwe inzichten toe die meerwaarde leveren.

Partnership

Wanneer de digitale oplossing is geleverd, blijven we partner van onze klanten. Wij leveren graag support en onderhoud en ondersteunen bij de doorontwikkeling van de digitale oplossingen die we neerzetten. 

Werken bij Arlanet
Werken bij Arlanet

Met een grote passie voor alles wat met het digitale landschap te maken heeft werken we dagelijks aan uiteenlopende vraagstukken voor diverse opdrachtgevers. Op die manier blijven we onze nieuwsgierigheid prikkelen en komen we keer op keer tot nieuwe, innovatieve oplossingen. Bij Arlanet vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de tijd en ruimte krijgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom ons vakgebied. Daarom stellen we jou in staat om regelmatig trainingen te volgen, vakdagen bij te wonen of op een andere manier je kennis op peil te houden. 

Ook kun je bij ons een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket verwachten dat is afgestemd op jouw kennis, ervaring, ambitie en groeiplan. Samen met je collega’s werk je aan uitdagende projecten en blijf je nieuwe dingen ontdekken. Zowel tijdens werk als daarbuiten weten we elkaar te motiveren en hebben we regelmatig leuke kennissessies, uitjes en meer. Word jij onze nieuwe collega? 

1 openstaande vacatures

Arlanet, Wormer
Je bent ambitieus en wilt de beste binnen je vakgebied worden. Als medior project manager met kennis en ervaring met...

Onze locatie

Veerdrijk 40, Wormer
Adres
Veerdrijk 40
Wormer