50 Employees

Samen met hun klanten creëert ARA merken waar deze tijd om vraagt. Merken die zich aanpassen én zichzelf blijven. Die ‘in sync’ zijn met nu en de consument van nu. Merken die onderdeel zijn van ‘modern culture’.


Over ARA

Wallpaper riep Rotterdam uit tot een van de vijf topwereldsteden. Naast Berlijn en New York. Dat hoort ARA graag. Ze zijn Rotterdams. En zo voelen ze zich ook. Dat wil zeggen: als het Rotterdam van nu. Waar pragmatisme samengaat met vernieuwing en lef. En met een blik op de wereld. ARA is onderdeel van TBWA\, een van de grootste en meest creatieve internationale bureaunetwerken ter wereld.

ARA houdt van communicatie en van merken. Merken genereren ontwikkeling. In de business. Of op de arbeidsmarkt. Voor hun is het merk altijd uitgangspunt. Hun missie is: samenmerken aan ondernemingssucces. Ze doen het samen. En het gaat om de resultaten.

Om de merkgedachte indringend en beklijvend te communiceren is integraal denken en werken noodzakelijk. Van branding tot activatie. Van corporate, product- tot werkgeversmerk. Van on- tot offline. Van massa tot sociaal. Van virals tot events.

Werken bij ARA

ARA biedt de uitdaging om creatieve en technisch degelijke platformen rond aansprekende merken neer te zetten. Je werkt in een leuk, creatief, divers en gemotiveerd team. En in een inspirerende werkomgeving in het Lloydkwartier, het creatieve hart van Rotterdam. Natuurlijk bieden ze een marktconform salaris passend bij je leeftijd, opleiding en ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een prima Zwitserleven pensioen en collectieve zorgverzekering.

Waar zit ARA?

ARA is gevestigd in Rotterdam. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (station Coolhaven) en de auto. 

3 openstaande vacatures

ARA, Rotterdam

Voor onze development afdeling zijn wij op zoek naar een supportmedewerker. Je helpt onze klanten met vragen over de applicaties die we voor ze maken. Je zorgt er, al dan niet samen met je collega’s, voor dat bugs worden gefixt en checkt applicaties voor livegang. De supportmedewerker is de centrale plek waar deze taken en vragen worden beheerd. Je managet de tickets in het ticketsysteem, zorgt ervoor dat alle updates worden gedaan en communiceert met onze klanten.

ARA, Rotterdam

Samen met je collega’s van development, creatie en content werk je aan corporate websites, actie platformen en activaties. Voornamelijk in Drupal, maar net zo makkelijk als standalone applicatie met Laravel of Symfony 2.


Tot je taken behoren het omzetten van de frontend style guides naar een werkende site. Hierbij maak je gebruik van bestaande community modules, maar als het nodig is schrijf je ook een eigen Drupal module. En je draait je hand er niet voor om even iets met Drush in een terminal te doen als het nodig is.

ARA, Rotterdam

Tot je taken behoren het omzetten van het visuele design naar een responsive en interactieve front-end. Daarnaast verwachten we dat je nieuwe technieken omarmt en meebouwt aan de ontwikkeling van ons development team. 

Je bent een analytische maar ook communicatieve developer die denkt in GraphQL, SASS/PostCSS bij het maken van een reactive frontend en kan niet wachten om samen met backend te bepalen hoe deze het beste opgezet kan worden. Je weet goed wat je statisch kunt doen, en wat er dynamisch moet blijven. Je houdt overzicht, bent oplossingsgericht en dol op techniek.

Onze locatie

Kratonkade 3 , Rotterdam
Adres
Kratonkade 3
Rotterdam