Anderis Engineering B.V.

Biest-houtakker

Anderis Engineering B.V.

Over Anderis Engineering

Anderis Engineering richt zich op software engineers met twee expertises. Denk hierbij aan het leren van een tweede programmeertaal of een Agile rol naast je development skills. Misschien wil jij naast je development skills als architect aan de slag? Dan gaan zij voor jou op zoek naar klanten waarbij dit mogelijk is.

Beheers jij nog geen tweede expertise maar zou je dit wel graag willen? Dat kan ook! Een nieuwe uitdaging voor jou vindt Anderis Engineering belangrijk. Zij begeleiden jou in het hele proces, van het uitkiezen en coachen van je tweede expertise tot de toepassing ervan bij een opdrachtgever. Waarom zij dit belangrijk vinden? Omdat een nieuwe uitdaging je alert houdt en het plezier in je werk verhoogt. Daarnaast ben je breder inzetbaar waardoor projecten nóg interessanter worden!

Opdrachtgevers krijgen niet alleen excellente software, maar ook advies, begeleiding en uitwerking over een transitie naar bijvoorbeeld DevOps of SAFe van de Anderis Engineering consultants. Ze weten precies wat er speelt bij bedrijven en kunnen daar als de beste op inspelen. Dat is Anderis Engineering: betrokken, dynamisch, gedreven en excellent!

Werken bij Anderis Engineering

Je zal terecht komen in een down-to-earth organisatie die transparant is naar haar werknemers. Zo weet je bijvoorbeeld je exacte tarief bij de klant (waarover je een mooie bonus ontvangt) en kan je onbeperkt studeren. Wil jij ergens een seminar volgen? Geen enkel probleem! Zij investeren graag in jouw kennis en kunde. Een tevreden werknemer is immers een goede werknemer. Bij Anderis Engineering weet je zeker dat jouw persoonlijke groei en plezier vooraan staan. 

Verder bieden zij je:

• Opdrachten en collega’s waar je écht blij van wordt

• Een salaris gebaseerd op jouw kennis, expertise en ambities (marktconform is ook zo algemeen )

• Een vast contract

• Een aantrekkelijke individuele bonus boven op je salaris

• Een laptop, passend bij je functie/rol

• Een zeer ruim lease budget of mobiliteitsvergoeding

• Onbeperkt opleidingsbudget; je leest het goed: onbeperkt!

• 26 vakantiedagen + optie om vakantiedagen bij te kopen

• Studiedagen (i.p.v. studeren in je eigen tijd)

• Teamuitjes + kennissessies

• And last but no least: een betrokken organisatie die achter haar medewerkers staat

Waar zit Anderis Engineering?

Het kantoor zit in Biest-Houtakker, dichtbij Tilburg. Echter is het hybride werken tegenwoorden de norm en maakt de locatie dus niet echt meer uit. Ze vinden het prima als jij vanuit huis wil werken, of bij de klant. 

3 openstaande vacatures

Anderis Engineering B.V., Biest-houtakker

Je zal terecht komen in een down-to-earth organisatie die transparant is naar haar werknemers. Zo weet je bijvoorbeeld je exacte tarief bij de klant (waarover je een mooie bonus ontvangt) en kan je onbeperkt studeren. Wil jij ergens een seminar volgen? Geen enkel probleem! Wij investeren graag in jouw kennis en kunde. Een tevreden werknemer is immers een goede werknemer. Bij Anderis Engineering weet je zeker dat jouw persoonlijke groei en plezier vooraan staan. Dat is Anderis Engineering: betrokken, dynamisch, gedreven en excellent!

Anderis Engineering B.V., Biest-houtakker

Anderis Engineering is op zoek naar talentvolle software developers (Java/C/C++/Python). 


Er komen steeds meer nieuwe IT-producten, -services en -diensten op de markt die ons leven makkelijker, efficiënter en leuker maken. De behoefte aan kortere time-to-market, lagere kosten en betere kwaliteitswaarborging wordt steeds groter. Dit lukt alleen door het gebruik van goede - en goed leesbare - code. Klanten hebben steeds meer de (terechte) behoefte aan de hoogste kwaliteit die in een zo kort mogelijke tijd gewaarborgd dient te worden. 

Anderis Engineering B.V., Biest-houtakker

Anderis Engineering is op zoek naar talentvolle software developers (Java/C/C++/Python). 

Er komen steeds meer nieuwe IT-producten, -services en -diensten op de markt die ons leven makkelijker, efficiënter en leuker maken. De behoefte aan kortere time-to-market, lagere kosten en betere kwaliteitswaarborging wordt steeds groter. Dit lukt alleen door het gebruik van goede - en goed leesbare - code. Klanten hebben steeds meer de (terechte) behoefte aan de hoogste kwaliteit die in een zo kort mogelijke tijd gewaarborgd dient te worden. Dit is dan ook waar jij blij van wordt.

Anderis Engineering richt zich op software engineers met twee expertises. Denk hierbij aan het leren van een tweede programmeertaal of een Agile rol naast je development skills. Misschien wil jij naast je development skills als architect aan de slag? Dan gaan wij voor jou op zoek naar klanten waarbij dit mogelijk is. Je bent dus erg ambitieus en bent graag breed inzetbaar waardoor je projecten nóg interessanter worden!

Beheers jij nog geen tweede expertise maar zou je dit wel graag willen? Dat kan ook! Een nieuwe uitdaging voor jou vinden wij belangrijk. Wij begeleiden jou in het hele proces, van het uitkiezen en coachen van je tweede expertise tot de toepassing ervan bij een opdrachtgever. Waarom wij dit belangrijk vinden? Omdat een nieuwe uitdaging je alert houdt en het plezier in je werk verhoogt. 

Onze locatie

Biestsestraat 6A , Biest-houtakker
Adres
Biestsestraat 6A
Biest-houtakker