Anderis

Biest-houtakker

Anderis

Weet jij alles over testing? Vind jij ondernemerschap, creativiteit, vrijheid en plezier ook belangrijk in je werk? En zoek jij een baan in Noord-Brabant? Dan is Anderis de perfecte werkgever voor jou!

Lees meer

1 openstaande vacatures

Anderis
Scrum Master

Anderis

Biest-houtakker

Anderis

Jouw rol: Onze klanten en andere organisaties moeten steeds flexibeler worden omdat de (digitale/technische) markt steeds sneller ... Onze klanten en andere organisaties moeten steeds flexibeler worden omdat de (digitale/technische) markt steeds sneller gaat en steeds meer ... Onze klanten en andere organisaties moeten steeds flexibeler worden omdat de (digitale/technische) markt steeds sneller gaat en steeds meer verwacht. Hierd... Onze klanten en andere organisaties moeten steeds flexibeler worden omdat de (digitale/technische) markt steeds sneller gaat en steeds meer verwacht. Hierdoor moet een or... Onze klanten en andere organisaties moeten steeds flexibeler worden omdat de (digitale/technische) markt steeds sneller gaat en steeds meer verwacht. Hierdoor moet een organisatie wendbaar zijn. Als Scrum master help jij onze opdrachtgevers en klanten door teams te coac... Onze klanten en andere organisaties moeten steeds flexibeler worden omdat de (digitale/technische) markt steeds sneller gaat en steeds meer verwacht. Hierdoor moet een organisatie wendbaar zijn. Als Scrum master help jij onze opdrachtgevers en klanten door teams te coachen bij het toepassen van Scrum en Agile.Met jouw kennis en ervaring kun je concreet teams helpen door bijvoorbeeld voor...

Bedrijfsprofiel

Over Anderis

Anderis is opgericht in 2009 door Perry Liebregts en Maartje van Oorschot. Sinds die tijd voeren ze soft- en hardware testen uit voor verschillende soorten klanten als ING, Rabobank, Philips, Gemeente Amsterdam en de Nederlandse Loterij. Je kunt hierbij denk aan mobile testen, security testen, performance testen en meer.

Werken bij Anderis

Vrijheid, betrokkenheid en ondernemerschap tekenen de cultuur van Anderis. Hun slogan is daarom ook ‘Ondernemend zoals geen Anderis’. Anderis Groep bestaat uit meerdere ondernemingen met ieder hun eigen specialisme. Het zijn platte, transparante organisaties waar ze creativiteit en werkplezier stimuleren. En waar iedereen zijn of haar talent kwijt kan en waardering krijgt. In de top werken geen managers die gestuurd worden op marge, maar gedreven professionals met veel kennis en ervaring in hun vakgebied. Zij ondernemen, zoals ondernemen bedoeld is; met veel vrijheid en flexibiliteit om in te spelen op ieders persoonlijke wensen en talenten.

Verder kenmerkt Anderis zich door korte lijnen, snel schakelen en een familiesfeer.

Waar zit Anderis?

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Biestestraat 6a in Biest-Houtakker. Ook hebben ze een test service center in Eindhoven en een kantoor in Apeldoorn.