Bedrijfsprofiel

Amsterdam Noord Staalwerken B.V.

Amsterdam Noord Staalwerken is met recht het staalconstructie bedrijf van Amsterdam. Met vakbekwame medewerkers in onze werkplaats en montagedienst wordt er dagelijks met veel passie gewerkt aan mooie en duurzame oplossingen van staal voor de renovatiebouw in Amsterdam. Van robuuste tot verfijnde beeldbepalende werken.  Alles voeren zij met trots voor u uit!

Over ANS B.V.

Ons familiebedrijf is in 1982 opgestart door Bart Boolman. De voorliefde voor techniek zorgde al op jonge leeftijd voor een aanstekelijke interesse in staalconstructies. De dagelijkse leiding ligt nu in de handen van Kees Boolman. Na studies bouwkunde en werktuigbouwkunde heeft ook Kees zich alweer 20 jaar geleden helemaal toegelegd op het staalbedrijf. 

Kortom, onze veelzijdigheid en jarenlange ervaring kunnen u helpen om uw wensen te realiseren. Heeft u een specifieke vraag? Bel ons gerust, we bekijken graag samen met u op welke manier Amsterdam Noord Staalwerken u van dienst kan zijn.

Werken bij ANS B.V. 

Altijd al willen werken aan mooie staalconstructies? Kijk dan snel bij onze openstaande vacatures. Wij zoeken gemotiveerde en oplossingsgerichte collega’s die willen bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf. Durf jij de uitdaging aan?

Waar zit ANS B.V.?

ANS B.V. is te vinden in Amsterdam.


2 vacatures
Amsterdam Noord Staalwerken B.V., Amsterdam
Altijd al als constructiebankwerker – lasser willen werken aan mooie staalconstructies in de renovatiebouw in Amsterdam? Amsterdam Noord Staalwerken is...

Amsterdam Noord Staalwerken B.V., Amsterdam
Altijd al willen werken aan mooie staalconstructies? Wij zijn op zoek naar een “allround monteur buitendienst” voor het monteren &...

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.