Airtrade

Haarlem

Airtrade
100 Employees

Airtrade is marktleider in de reisbranche (in de Benelux) op het gebied van inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets. De unieke combinatie van meer dan 30 jaar ervaring, deskundige IATA-service en bekroonde reistechnologie, geeft ze de mogelijkheid om voorop te blijven lopen in de branche en oplossingen op maat aan te bieden. Klinkt goed? Lees dan verder!

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Work at Airtrade.jpg

Over Airtrade

Airtrade is één van de grootste bedrijven in de Nederlandse reisbranche. Ze zijn opgericht in 1989 en startten toen als een IATA-agent. In de afgelopen 30 jaar zijn ze razendsnel uitgegroeid tot marktleider in de handel en distributie van vliegtickets. Ze ondersteunen touroperators, vliegtuigmaatschappijen, vliegvelden en agencies om reizen en vluchten te verkopen, waarbij ze een sterke combinatie van een uitstekende customer service en unieke technologie aanbieden. Al hun technologie is eenvoudig te gebruiken, web-based en geeft toegang tot de beste reis- en vluchtinformatie. Het doel van Airtrade? Om duizenden reizigers blij te maken en de allerbeste ervaring te geven.

Werken bij Airtrade.jpg

Werken bij Airtrade

Wil jij werken aan de toekomst van reizen? Dan is dit de juiste werkplek voor jou! Je komt terecht in een team van ongeveer 60 medewerkers die enthousiast en zeer toegewijd zijn om alle doelen te behalen. Op hun prachtige kantoor in Haarlem vind je een dynamische werkomgeving met goede koffie, vers fruit, Mario Kart, professionele collega’s, genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en gratis toegang tot hun indoor fitnessruimte. Elke medewerker krijgt de kans om verder te groeien en uit te blinken in hun vakgebied. En om de beste versie van zichzelf te creëren! Klinkt goed? Ze bieden je ook:

  • Een goed salaris afgestemd op jouw ervaring en skills
  • Pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen
  • NS Business Card, reischeques en korting op je reisverzekering
  • Een uitdagende sector met veel dynamiek en een snel veranderende vraag
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via trainingen en workshops
  • Leuke evenementen met je collega’s (zoals vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes)
  • De mogelijkheid om thuis te werken

Team Airtrade.jpg

Waar zit Airtrade?

Het kantoor is gevestigd aan de Diakenhuisweg 7 in Haarlem. Dit ligt direct naast het station, dus met je NS Business Card ben je in no time op je werk. Ga je liever met de auto? De snelweg is dichtbij – via de A9 en A2000 kan je bij het kantoor komen.

Vacatures bij Airtrade.jpg