A&C Systems

Hoegaarden

A&C Systems

A&C Systems is dé distributeur op het gebied van telecom. Ze onderscheiden zich door hun uitgebreide merkportfolio en een ruim aanbod aan diensten.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s. Lees gauw verder en ontdek wat deze organisatie jou te bieden heeft.

A&C Systems - over de organisatie

Over A&C Systems

In 1991 werd A&C Systems opgericht in Berg. Vandaag vind je hen in Hoegaarden (BE - hoofdkantoor) en in Zaltbommel (NL). 

Ze leveren smartphones, DECT telefoons, tablets, navigatiesystemen, e-mobility producten en (smart) accessoires in de Benelux. Binnen een continue veranderende markt heeft deze organisatie – oorspronkelijk die van productleverancier – een grondige evolutie ondergaan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een full service provider die heel wat oplossingen aanbiedt, die iedereen vlot toegang geven tot hun producten en diensten met een toegevoegde waarde.

Iedereen oplossingen aanbieden die de toegang tot producten en diensten vereenvoudigen. Dát is A&C Systems.

A&C Systems - werken bij

Werken bij A&C Systems

Aan de slag bij A&C Systems? Dan word je onderdeel van een jong, enthousiast en dynamisch team van experts. Samen met hen verleg jij dagelijks je grenzen om er voor te zorgen dat doelstellingen behaald worden. Je bouwt aan nieuwe en bestaande producten, webshops en tools. Allemaal binnen een prettige werksfeer, waarbij openheid en toewijding centraal staan.   

Jij krijgt de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie. Een plek waar jij volop ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Naast een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, kun jij rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen, zoals: een flexibel uurrooster en de mogelijkheid om per week een dag thuis te werken.

A&C biedt jou een inspirerende werkomgeving waar jouw initiatieven erkend worden en waar jij er eveneens voor 200% voor gaat om jouw taken te vervullen. Klinkt goed? Bekijk dan de openstaande vacatures en vind vandaag nog jouw droombaan!