Software en apps voor innovatie en verbetering. Dat is 7lab! Bij 7lab bedenken en bouwen ze perfect passende software of apps. Het team helpt bedrijven met het optimaliseren van een proces, het faciliteren van klanten of het realiseren van nieuwe digitale diensten.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s. Word jij binnenkort onderdeel van hun jonge, hechte team? 

7lab - over de organisatie

Over 7lab

Een beter leven met slimme software. Dat is waar 7Lab voor staat. Voor klanten betekent dit dat hun apps en webapplicaties de best mogelijke ervaring bieden, tijd besparen of unieke diensten mogelijk maken. 

Zo doen ze dat:

  • Uitwerken van idee: De IT-accelerators helpen om het beste product mogelijk te definiëren. Ze werken samen aan een onafhankelijk plan van aanpak.
  • Prototypen: Binnen twee weken bouwen, ontwerpen en testen ze een innovatieve digitale dienst. Ze bewijzen de technische haalbaarheid.
  • Development: In tweewekelijkse sprints leveren ze werkende onderdelen van de software op. 

Al meer dan 50.000 mensen maken gebruik van de software. Bij 7lab willen ze dat dit er 1.000.000 worden in 2027. Help je mee? 

7lab - werken bij

Werken bij 7lab

Ga je aan de slag bij 7lab? Dan word je onderdeel van een jong en ambitieus team medewerkers. Een hecht team, dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar graag helpt. 

Een te gekke werkplek! Je werkt namelijk op de tweede verdieping van het prachtige gebouw ‘SALT’. De verdieping heeft een moderne inrichting met veel groen, waar je je meteen thuis voelt. Het is erg lekker werken op de ergonomische werkplekken, in een van de inspirerende vergaderruimtes of ontspannen zithoeken.

Bij 7lab krijg je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te perfectioneren. Er is wekelijks thematijd waarin je jezelf kunt verbreden in nieuwe vakgebieden en skills kunt uitwisselen met andere disciplines. Wil je een cursus, workshop of opleiding doen? 7Lab support je graag.

Naast een marktconform salaris kunnen medewerkers rekenen op een breed scala aan mogelijkheden, zoals: 8% pensioen, 25 vakantiedagen, laptop van de zaak en reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels. 

Klinkt goed? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog. 

3 open jobs

7Lab, Amsterdam
Een frontend development topper die het leven van anderen wil verbeteren met behulp van slimme software! Als frontend developer ben...
7Lab, Amsterdam
7Lab zoekt een Laravel legend die zich vast wil bijten in complexe en vooruitstrevende softwareprojecten. Wij zijn een jong en...
7Lab, Amsterdam
7Lab zoekt een Laravel legend die zich vast wil bijten in complexe en vooruitstrevende softwareprojecten. Wij zijn een jong en...

Onze locatie

Danzigerbocht  39, Amsterdam
Adres
Danzigerbocht 39
Amsterdam