4Minds is een multidisciplinaire ICT dienstverlener met een breed dienstenpakket voor zowel het MKB als de grootzakelijke bedrijven. Wij zijn specialist in het aanbieden van systeembeheer en software ontwikkel diensten, welke we op verschillende manieren bij onze klanten inzetten. 

Dit doen we op basis van projecten, detachering of het leveren van ICT in abonnementsvorm. Hierbij onderscheiden we de volgende diensten:

  •  Managed ICT: het op afstand of op locatie uitvoeren van systeem- en netwerkbeheer;
  •  Cloud / SaaS: het implementeren en beheren van klantomgevingen op de eigen hybride 4Minds Cloud omgeving;
  •  Software ontwikkeling: het ontwikkelen van complexe (web)applicaties in voornamelijk Java of .Net.

4Minds beschikt hierdoor over een veelheid aan disciplines met een hoog kennisniveau. Een baan bij 4Minds betekent dan ook veel variatie, het verschil maken en meedoen op het hoogste niveau. Als gedreven en gewaardeerde collega maak je onderdeel uit van een team van een specialisten die het niet over kwaliteit hebben maar perfectie en efficiëntie tot een sport hebben verheven.

De 4Minds cultuur is prettig, integer en informeel met een open en eerlijke communicatie. Collegialiteit, samenwerking en kennisuitwisseling zijn de pijlers van onze organisatie. Denken in problemen is niet onze stijl. Wij zijn nieuwsgierig, ondernemend en we gaan voor uitdagingen, waarbij we vertrouwen op onze kennis, vaardigheden, betrokkenheid en boven alles de inzet van het gehele 4Minds team.

Naast uitdagende werkzaamheden bieden wij een arbeidsvoorwaarden pakket waar we trots op zijn. Met vanzelfsprekend een uitstekende vergoeding komt iedere ICT professional ook in aanmerking voor een winstregeling, leaseauto, laptop, mobiele telefoon en een ruime Internetvergoeding. 

Opleidingen en certificeringen staan bij 4Minds hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn samen met onze klanten, de fundamenten van onze organisatie met kennis als verbindende factor. Om deze kennis en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, maken we met iedere medewerker jaarlijks afspraken over de doorgemaakte en gewenste individuele prestatie en ontwikkeling.

4Minds groeit en we groeien hard. Met name ons klantenbestand is de afgelopen jaren op alle onze dienstgebieden sterk toegenomen. En wel zodanig dat we momenteel hard op zoek zijn naar uitbreiding van ons team.

Ben je geïnteresseerd in een vast dienstverband? Wil je samen met ons in een prima sfeer vol passie werken aan uitdagende opdrachten voor aansprekende klanten? We zien je sollicitatie graag tegemoet. 

2 openstaande vacatures

4Minds, Houten

We durven bij 4Minds wel hardop te zeggen dat we trots zijn op alle van onze toonaangevende opdrachtgevers. Ze staan altijd vooraan met de nieuwste ideeën, innovaties en technologieën. En we kunnen ons stiekem wel voorstellen dat jij daar deel van uit wil maken.

Het mooie van gedetacheerd worden is ook dat je bij verschillende bedrijven ervaring opdoet: je vertrouwde 4Minds thuisbasis is hetzelfde, maar de technische omgevingen, bedrijfsculturen en verschillende collega’s die je gaat ontmoeten, zijn dat zeker niet!

We noemen onszelf niet voor niets dé mensgerichte detacheerder. We hechten veel waarde aan jou en wie je bent. Het contact met elkaar, het teamgevoel (ondanks dat je elkaar niet elke dag ziet) en met name het vertrouwen in en het luisteren naar elkaar, zien wij als zeer belangrijke waarden. Binnen een mum van tijd ben je onderdeel van de bedrijfscultuur, met het DNA van een échte 4Minds-collega.

4Minds, Houten

Wie ben jij?

De eerste vraag die we je stellen is: Wie ben je en wat wil je graag? 4Minds is Mensgericht, we kennen jou en jouw ambities graag.

Jij ziet jezelf in een team, samen met de andere experts spar je graag over de beste oplossing voor dat specifieke performance issue. Wanneer jij een potentieel risico spot met de redundancy dan ga jij het gesprek aan met de juiste argumenten.

Techniek is je passie, je ziet je vakgebied veranderen en je wilt daarin graag mee. Je begrijpt de discussie tussen private of public cloud maar al te goed. Of ben je nieuwsgierig naar de opties die Azure en Kubernetes je te bieden hebben?

Dankzij jouw ervaring begrijp je welke changes je moet doorvoeren om de bedrijfskritische platformen van die grote klant (24/7) te verzekeren van stabiliteit, goede performance, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.


Het beheren van het volledige infrastructuur is leuk, nog leuker als je ook de virtualisatielaag ontwerpt en opzet, maar het wordt echt leuk wanneer je de volledige infrastructuur kunt gaan designen. “Dat kan slimmer” is jouw motto, dus waar je kunt standaardiseer je, zorg je voor de juiste documentatie of automatiseer je. Zodat jij weer nieuwe dingen kunt gaan oppakken. 

Onze locatie

Duwboot 1a , Houten
Adres
Duwboot 1a
Houten