360 IT

Sint-martens-latem

360 IT

360IT (opgericht in 2016) is een IT-bedrijf in de buurt van Gent dat werkt aan infrastructuur en risicomanagement. Ze creëren veilige en optimale omgevingen voor uiteenlopende bedrijven waarbij service en beveiliging belangrijk zijn. Denk maar aan advocatenkantoren, deurwaarders en softwareontwikkelaars.

Lees meer

2 openstaande vacatures

360 IT
Network/System Engineer - 360IT

360 IT

Sint-martens-latem

360 IT

Jouw rol: Ben je een gedreven Network/System Engineer klaar voor zijn volgende uitdaging? Sta je graag inrechtstreeks contact met ... Ben je een gedreven Network/System Engineer klaar voor zijn volgende uitdaging? Sta je graag inrechtstreeks contact met klanten en heb je ee... Ben je een gedreven Network/System Engineer klaar voor zijn volgende uitdaging? Sta je graag inrechtstreeks contact met klanten en heb je een georganiseerd... Ben je een gedreven Network/System Engineer klaar voor zijn volgende uitdaging? Sta je graag inrechtstreeks contact met klanten en heb je een georganiseerde aanpak? Dan h... Ben je een gedreven Network/System Engineer klaar voor zijn volgende uitdaging? Sta je graag inrechtstreeks contact met klanten en heb je een georganiseerde aanpak? Dan hebben we de job voor je. Bij360IT zijn we op zoek naar een Network/System Engineer die onze klanten ... Ben je een gedreven Network/System Engineer klaar voor zijn volgende uitdaging? Sta je graag inrechtstreeks contact met klanten en heb je een georganiseerde aanpak? Dan hebben we de job voor je. Bij360IT zijn we op zoek naar een Network/System Engineer die onze klanten in Vlaanderen helpt met deimplementatie en beheer van hun ICT-infrastructuur.Je bent the go-to-guy voor hun IT-perikelen...

360 IT
Service Desk Engineer - 360IT

360 IT

Sint-martens-latem

360 IT

Jouw rol: We zijn op zoek naar een Service Desk Engineer om ons bij te staan op onze helpdesk. Vanuit ons kantoor in Sint-Martens-... We zijn op zoek naar een Service Desk Engineer om ons bij te staan op onze helpdesk. Vanuit ons kantoor in Sint-Martens-Latem beheer je de I... We zijn op zoek naar een Service Desk Engineer om ons bij te staan op onze helpdesk. Vanuit ons kantoor in Sint-Martens-Latem beheer je de IT-omgeving van ... We zijn op zoek naar een Service Desk Engineer om ons bij te staan op onze helpdesk. Vanuit ons kantoor in Sint-Martens-Latem beheer je de IT-omgeving van onze klanten. J... We zijn op zoek naar een Service Desk Engineer om ons bij te staan op onze helpdesk. Vanuit ons kantoor in Sint-Martens-Latem beheer je de IT-omgeving van onze klanten. Je helpt ze – in samenwerking met je collega’s – telefonisch of via schermovername hun IT-probl... We zijn op zoek naar een Service Desk Engineer om ons bij te staan op onze helpdesk. Vanuit ons kantoor in Sint-Martens-Latem beheer je de IT-omgeving van onze klanten. Je helpt ze – in samenwerking met je collega’s – telefonisch of via schermovername hun IT-problemen oplossen. Dat gebeurt hoofdzakelijk in hetNederlands, maar ook geregeld in het Frans....

Bedrijfsprofiel

Werken bij 360IT.jpg

Over 360IT

Vandaag de dag is het enorm belangrijk dat de IT-infrastructuur van een bedrijf goed beveiligd is. Er zijn namelijk ontzettend veel bedreigingen voor data en systemen, zoals cybercriminelen. Gelukkig biedt 360IT een degelijke IT-beveiliging voor alle data binnen een bedrijf. Op die manier zorgen ze ervoor dat alle bedrijfsgegevens van klanten 100% beschermd zijn. 360IT staat de klant bij met advies, management (zoals assetmanagement) en de uitvoering van beveiliging.

Vacatures bij 360IT.jpg

Werken bij 360IT

Als je bij 360IT gaat werken, dan kom je terecht in een fijne werkomgeving met een vlakke bedrijfsstructuur en een duidelijke visie gericht op technologische excellentie. Je wordt onderdeel van een gezellig, klein team van jonge professionals (de oudste werknemers is 37 jaar). Verder kun je rekenen op afwisseling in je werk, interessante opleidingsmogelijkheden, een goed salaris, leuke voordelen en verschillende doorgroeimogelijkheden.

Kantoor 360IT.jpg

Waar zit 360IT?

Het kantoor is gevestigd aan de Kortrijksesteenweg 205 in Sint-Martens-Latem. Dit ligt in de buurt van uitvalswegen en bushaltes.