2Service B.V.

Arnhem

2Service B.V.

Blue Four bouwt aan diverse applicaties op basis van de nieuwste technologieën. Denk hierbij aan webapplicaties, Progressive Web Apps en desktopapplicaties. Dat doen ze allemaal op basis van .NET. Ze werken voor toonaangevende opdrachtgevers in de markt van consumenten elektronica. Meer weten? Lees dan verder!

Lees meer

1 openstaande vacatures

2Service B.V.
Full Stack .NET Developer

2Service B.V.

Arnhem

2Service B.V.

Jouw rol: Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.Je gaat veel ver... Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.Je gaat veel verschillende dingen do... Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.Je gaat veel verschillende dingen doen. Maar globaa... Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.Je gaat veel verschillende dingen doen. Maar globaal komt het hier... Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.Je gaat veel verschillende dingen doen. Maar globaal komt het hierop neer:Nieuwbouw, uitbouw en het onderhouden van applicaties;Optimaliseren van processen binnen de ... Zal ik een dag-in-de-week erin gooien met als start “Je begint je dag met een bakje koffie…”? Neh.Je gaat veel verschillende dingen doen. Maar globaal komt het hierop neer:Nieuwbouw, uitbouw en het onderhouden van applicaties;Optimaliseren van processen binnen de organisatie;Meedenken en -beslissen over technische keuzes voor de toekomst;...

Bedrijfsprofiel

Over Blue Four

Blue Four is een klein en sfeervol bedrijf dat momenteel geheel werkt voor haar grote zus 2Service. 2Service is marktleider in Europa als het gaat om de distributie van onderdelen voor mobiele telefoons, laptops en tablets. Ze zijn een geautoriseerd in- en verkoper van Samsung producten, waaronder óók witgoed, bruingoed, IT en mobile. Daarnaast voeren ze reparaties uit voor diverse merken en bieden ze ook aanverwante producten. Denk maar aan accessoires voor smartphones en tablets.

Werken bij Blue Four

Blue Four heeft een jong en dynamisch team met een gevoel voor humor. Collegialiteit en professionaliteit staan hier voorop. Klinkt goed? Verder bieden ze je:

  • Marktconform salaris
  • Optie tot thuiswerken
  • De benodigde hardware zoals laptop, telefoon etc.

Waar zit Blue Four?

Het kantoor van Blue Four zit in Arnhem. Met een bushalte pal voor hun kantoor en een snelweg dichtbij, is er altijd een geschikte manier om naar werk te komen!