Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

Over Zirkzee Groep

Bureau Zirkzee begon in 1960 als een administratiekantoor voor kleine ondernemers, vaak werkzaam in de bouw: Zelfstandig werkende stukadoors, schilders, onderaannemers. Daar kwamen in de loop van de tijd diverse andere typen ondernemingen bij, voornamelijk afkomstig uit de regio. Nu, meer dan 50 jaar na oprichting, is het klantenbestand veel breder, zowel qua bedrijfstak als qua geografische spreiding. 

Werken bij Zirkzee Groep 

In hun werk staat Zirkzee Groep voor frisheid in werken, een open kritische houding en het gezamenlijk bereiken van doelen. Met circa 80 collega’s bieden wij in de regio’s Leiden, Gouda en Noordwijk multidisciplinaire diensten aan het MKB, non-profit, internationale en controleplichtige organisaties. Zirkzee-groep heeft jarenlange ervaring met (complexe) administraties en beseft dat een operationeel succes alleen tot stand komt door goede, open en transparante samenwerking.

Waar zit Zirkzee Groep?

Zirkzee is gevestigd in Oegstgeest.

0 open jobs

Onze locatie

Lange Voort 68, Oegstgeest
Adres
Lange Voort 68
Oegstgeest