Zero Friction is een toegankelijk, schaalbaar en betaalbaar cloudplatform voor warmteleveranciers en gebouwbeheerders.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s. Iets voor jou? Lees verder en ontdek of deze organisatie bij je past. 

Over Zero Friction

Zero Friction is een jong bedrijf uit Vlaanderen die de warmtemarkt op een innovatieve manier benadert. Ze zijn actief sinds 2018 en gevestigd in Gent. 

Deze organisatie biedt een totaaloplossing voor warmteleveranciers en gebouwbeheerders uit Nederland en België, met collectieve warmtelevering van elke omvang. Ze ontzorgen hen van administratieve processen, om zo een efficiënte warmtetransitie te verwezenlijken. Zonder grote investering maken klanten in no-time gebruik van het platform en worden ze omgetoverd tot een efficiënte en klantgerichte organisatie. 

Zero Friction biedt de metering & billing oplossing die zorgt voor gemoedsrust, door:

  • Beheren en opvolgen van de bewoners
  • Verwerken en controleren van de verbruiksgegevens
  • Correcte en transparante afrekening naar de bewoners
  • Efficiënt beheren van verhuisprocessen (automatische afrekening en contractwisseling bij uit- en inhuizing)
  • Snelle betalingsopvolging

Een oplossing die ze op sterke fundamenten gebouwd hebben en waarbij transparantie, duidelijkheid en snelheid centraal staan.

Zero Friction - werken bij

Werken bij Zero Friction

Aan de slag bij Zero Friction? Dan werk jij in het hartje van Gent en ben jij onderdeel van een jong en dynamisch team. Een unieke kans om samen met je collega’s te experimenteren met de laatste nieuwe tools en technologieën.

Naast een goed salaris kun jij rekenen op een breed scala aan mogelijkheden, zoals: hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, trainingen, laptop en gsm, bedrijfswagen en tankkaart, groepsverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.

Klinkt goed? Bekijk dan snel de openstaande vacature(s) en vind de baan die perfect past bij jouw interesses, ambities en skills!

2 open jobs

Zero Friction, Gent
Zero Friction is in het hartje van Gent op zoek naar een sterke .NET (Core) developer. Wil jij één worden...
Zero Friction, Gent
Zero Friction is in het hartje van Gent op zoek naar een React.js developer. Wil jij één worden met het...

Onze locatie

Vlasgaardstraat  52, Gent
Adres
Vlasgaardstraat 52
Gent