25 holidays
Collectief pensioen
6 Employees

Wie is Yrz?

Yrz ondersteunt high tech-bedrijven met softwareprofessionals. We zijn ervan overtuigd dat de high tech-industrie hoge en specifieke eisen stelt aan de technische en persoonlijke competenties van mensen. Onze softwareprofessionals voldoen aan die eisen. Daarnaast zorgt onze actuele kennis van gangbare en nieuwe technologieën en ons begrip van de betekenis daarvan voor onze klanten, ervoor dat we de kwaliteit van onze dienstverlening steeds op een zeer hoog peil houden. Tot onze klanten behoren grote namen, zoals NXP. Je collega’s zijn, net als jij, goed opgeleide professionals die vol motivatie werken aan boeiende high tech-producten. Je treft ze onder andere op de borrels, diners en uitstapjes die we daarvoor met regelmaat organiseren

Werken bij Yrz?

Je gaat bij ons aan de slag met het ontwikkelen van technische (bijv. embedded) software. Je werkt voor aansprekende klanten in de high tech-industrie; denk aan machine- en apparatenbouwers maar ook aan producenten van consumentenelektronica en medische en beeldverwerkende applicaties. Je gaat werken aan uitdagende opdrachten die je op het lijf geschreven zijn. Doen waar je goed in bent en werken aan wat je boeit. Op die manier presteer je beter en zorg je ervoor dat onze klanten een hogere kwaliteit en productiviteit behalen.

Wij vinden het belangrijk dat je je fijn voelt bij wat je doet. De opdracht die je uitvoert moet bij je passen en je boeien. Omdat we zelf technici zijn, kun je aan ons prima uitleggen wat je leuk vindt en waarom. We zijn zelf net zo enthousiast. De opdrachten die we je bieden, sluiten dan ook bij je aan. We kunnen je zelfs uitleggen waarom. Daarnaast blijven we met je in gesprek, zodat we ook de veranderingen in je ambitie leren kennen.


We vinden je betrokkenheid belangrijk; ons beloningsmodel is daar mede op afgestemd. We vinden dat als jij goed presteert, je daar ook extra voor beloond mag worden. We hanteren daarom een individuele bonusregeling bovenop je salaris. Natuurlijk investeren we ook in je verdere ontwikkeling. We bieden je opleidingen, boeken en/of hardware om je te steunen in je huidige rol, maar ook om vorm te geven aan een volgende stap in je ontwikkeling. We vinden het belangrijk dit samen met jou te doen, en nodigen je nadrukkelijk uit een actieve rol in je ontwikkeling te spelen.

Waar zit Yrz?

Wij zijn gevestigd op Strijp-S in Eindhoven, goed te bereiken met het openbaar vervoer (zeven minuten met de bus vanaf het centrum). Daarnaast zijn er veel parkeermogelijkheden rondom het kantoorpand waardoor Yrz ook makkelijk te bereiken is als je met de auto komt.

1 openstaande vacatures

YRZ, Eindhoven

Heb jij affiniteit met software ontwikkeling in technische omgevingen? En kun je uit de voeten met C, C++, C# ? Dan...

Onze locatie

Torenallee  20  , Eindhoven
Adres
Torenallee 20
Eindhoven