Xplore Group is een ecosysteem van competence centers gespecialiseerd in digital commerce. Ze leveren consultancy en implementeren volledig geïntegreerde end-to-end oplossingen voor hun klanten op vlak van: e-commerce, product information management, CMS, mobile development, marketing automation, data science, integratie expertise, hosting & managed services.

Over Xplore Group

Technologie is een integraal onderdeel geworden van het leven van de consument over alle contactmomenten heen. De duidelijke dualiteit van marketing en technologie is aan het afnemen. Als het goed wordt gebruikt, kan technologie de grootste versterker zijn voor het succes van marketing. Dit vraagt echter om een radicale digitale transformatie.

Zij zijn van mening dat technologie de mogelijkheid biedt tot een betere klantgerichtheid. Dit is de belangrijkste motor voor duurzaam zakelijk succes. Tijdens elke fase van de digitale transformatie brengen ze slimme, bewezen, innovatieve, geïntegreerde en schaalbare digitale oplossingen om klantgerichtheid en operationele uitmuntendheid te bereiken.

Klanten en projecten

Xplore Group heeft al verschillende projecten succesvol afgerond. Een aantal van deze Projecten zijn:

  • Pizza Hut;
  • JBC;
  • Argenta;
  • Philips;
  • ICI Paris XL;
  • en nog veel meer.

Werken bij Xplore Group

Xplore Group is een succesvolle, onafhankelijke Java en PHP provider in de Benelux. Het team van 500 ervaren ‘xplorers’ heeft een unieke aanpak waarbij ze gebruik maken van de leidende platformen en dit combineren met de best practices en de nieuwste technologieën. Xplore Group is een bedrijf met een startup mentaliteit waar ook jong talent zich voluit kan ontplooien. Je werkt in een team van zéér gemotiveerde collega’s, waarbij elk van hen streeft naar het leveren van een oplossing met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Werken voor de Xplore Group is een buitengewone ervaring. Zij zijn gepassioneerd omtrent hun job en hun klanten. Bovenal geloven zij in plezier op het werk!

Waar is Xplore Group gevestigd?

Het kantoor van Xplore Group is te vinden op het Business Park King Square in Kontich. Andere kantoren zijn te vinden in Antwerpen, Hasselt en Leuven. De Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Eindhoven.

3 openstaande vacatures

Xplore Group , Kontich
Voor ons kantoor in Merelbeke zijn we op zoek naar een nieuwe collega.
Xplore Group , Kontich

Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Xplore Group , Kontich

Voor ons kantoor in Hasselt zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Onze locatie

Veldkant 33A, Kontich
Adres
Veldkant 33A
Kontich