Bedrijfsprofiel

Xinno

Xinno levert een online werkplek die overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar is. Daarmee kan er veilig gewerkt worden met een vertrouwde Windows Desktop met Microsoft Office, alle favoriete programma’s, documenten en e-mails.

Over Xinno

Xinno is opgericht in 2009. Sindsdien adviseert en levert Xinno IT oplossingen voor de advocatuur. Niet geheel zonder reden ‘de advocatuur’, want de oprichters van Xinno zijn zelf afkomstig van een middelgroot Top 30 advocatenkantoor in Amsterdam. Daar hebben zij van 2000 – 2008 ervaren hoe het is om juridische professionals zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen bij hun werkproces om de cliënt optimaal te bedienen.

Met de combinatie van de kennis van de mensen, de branche specifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve IT oplossingen voor de advocatuur hebben zij geleerd om communicatief een brug te slaan tussen de IT-er en de advocaat. Dit bleek een absolute meerwaarde te zijn.

Werken bij Xinno

Xinno is continu bezig met het innoveren van haar diensten. Dit biedt mogelijkheden voor talent. Ben jij dat talent en zie jij mogelijkheden en kansen binnen hun team? Bekijk dan onze vacatures.

Waar zit Xinno?


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.