Workspace BV

Maassluis

Workspace BV

Workspace is dé alles-in-een business software voor ondernemend Nederland. Van ZZP tot MKB en van marketingbureau tot handelsonderneming.Bannerbreaker

Over Workspace

De missie van Workspace is om de meest complete business software voor kleine en middelgrote ondernemingen te zijn. Ze geloven dat één oplossing beter werkt dan 7 verschillende tools, daarom bouwen ze alles-in-1 software.

Bij Workspace weten ze wat ze doen. De getalenteerde developers zijn niet alleen goed opgeleid en precies eigenwijs genoeg - ze houden, net als de rest van het team, niet van stilzitten en zijn altijd bezig om de business software te verbeteren en uit te breiden. Hoe kunnen ze de alles-in-1 software zo geavanceerd én zo eenvoudig mogelijk houden? Dat is de vraag die ze zicht elke dag stellen. Vanuit die gedachte werkt de organisatie met een gedreven team van jonge professionals, steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Partnersbreaker

Werken bij Workspace

Als je software ontwikkelt, houd je van alles wat met technologie te maken heeft. Daarom genieten ze ervan om met moderne tools te werken en de nieuwste inzichten op tech-gebied te volgen en toe te passen.

Minstens net zo belangrijk als een zo goed mogelijk product afleveren: kunnen lachen met elkaar. Een beetje zelfspot wordt bij Workspace gewaardeerd. En als de buren tijdens een vrijdagmiddagborrel komen vragen wat er zo grappig is, kunnen ze tevreden naar huis.

sfeerbreaker

Waar zit Workspace?

Het kantoor van Workspace is gevestigd ten westen van Rotterdam in de plaats Maassluis. Met bushaltes om de hoek en een treinstation op 5 minuten lopen van het bedrijf is Workspace op iedere manier makkelijk te bereikenLocatie

0 open jobs

Onze locatie

Elektraweg 5, Maassluis
Address
Elektraweg 5
Maassluis