Bedrijfsprofiel

Winkwaves

Bij  Winkwaves wordt  social enterprise software Harmonics gemaakt. Op basis van Harmonics hebben organisaties, verenigingen en communities een digitale werkomgeving voor kennisdelen en samenwerken en verbinden. Klein en groot. Nationaal en internationaal. Besloten en publiek. Intern, extern en vaak ook gewoon allebei. 

breaker

Over Winkwaves

Het organiseren van werk is meer dan 'strak gedefinieerde hokjes' creëren voor processen en mensen. Vanuit deze overtuiging ontstond in 2006 het concept van Winkwaves voor een social enterprise software platform als een online (mobiele) werkplek om altijd en overal aan het werk te kunnen. Het faciliteren van de menselijke maat in de digitale ruimte is de hoeksteen van Winkwaves’ huidige software Harmonics.


"Het gaat niet om de tool, maar om de mindset" aldus Air France-KLM communitymanager Colin Wells. Bij Winkwaves geloven ze dat ook. Sterker nog: dat is de filosofie waaraan de seriously social enterprise software Harmonics ten grondslag ligt. Een faciliterende tool om in combinatie met de Participatiegedreven implementatieaanpak social te kunnen samenwerken en kennisdelen. En dat altijd, maar altijd met de mens centraal.

Partnersbreaker

Klanten 

Winkwaves heeft al 100+ klanten mogen helpen sinds ze in 2006 zijn gaan bouwen aan Harmonics. Denk hierbij aan; De Koninklijke Bibliotheek, het Ministerie van lenM, T-Mobile Nederland en Air France-KLM. 


breaker

Werken bij Winkwaves

Bij Winkwaves maken ze sinds 2006 Harmonics, software voor kennisdeling, communicatie en samenwerking. Harmonics is seriously social enterprise software voor intranetten en communities. Ze werken o.a. voor en met grote zorginstellingen, ministeries en organisaties als Air France - KLM, T-Mobile en Achmea. Dit doen ze vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag met een team van 13 professionals.

sfeerbreaker

Waar zit Winkwaves?

Je komt te werken in een gaaf industrieel pand omringd door andere creatieve ondernemers in Den Haag. Het kantoor is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Locatie


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.