WeGo realiseert efficiënte en duurzame mobiliteit door innovatief autodelen. Met onze autodeel-oplossingen maken we voertuigen toegankelijk voor de app-gebruikers. Meer weten? Lees dan verder!

WeGo kantoor

Over WeGo

WeGo draagt daadwerkelijk bij aan de transitie van bezit naar gebruik in mobiliteit. Wij willen bereiken dat auto’s steeds meer worden gedeeld door verschillende gebruikers. Daardoor zijn er minder auto’s nodig, worden auto’s efficiënter gebruikt, komt openbare ruimte vrij omdat er minder parkeerplaatsen nodig zijn, en nemen de kosten voor automobiliteit af voor bedrijven en particulieren.
WeGo is een snelgroeiend en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in deeltechniek voor o.a. auto’s, fietsen en scooters. Doordat we een duidelijke focus hebben op techniekontwikkeling en support, en niet op het beheer van assets, zijn we zeer interessant voor mobiliteitsproviders en fleetowners. Mede hierdoor is WeGo de grootste leverancier van deeltechniek in Nederland.

WeGo werken bij

Werken bij WeGo

Het team van onze jonge en dynamische organisatie bestaat op dit moment uit 14 medewerkers. Binnen ons team heerst een plezierige en open sfeer en als medewerker krijg je veel aandacht, begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Klinkt goed? Verder bieden we je:

  • Een uitdagende functie bij een innovatief en dynamisch bedrijf
  • Een marktconform salaris
  • Deelauto’s tot je beschikking
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

WeGo collega's

Waar zit WeGo?

WeGo is gevestigd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam (Overamstel) dat sinds 2007 in gebruik is genomen door hoofdzakelijk creatieve startende en gevestigde ondernemingen. Een breed spectrum van de industrie vindt hier een plek; van de sectoren kunst, media en entertainment tot creatieve zakelijke dienstverlening.

1 openstaande vacatures

WeGo, Amsterdam
Is new mobility jouw passie? Heb je veel affiniteit met ICT & techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!...

Onze locatie

Willem Genengastraat 2A, Amsterdam
Adres
Willem Genengastraat 2A
Amsterdam