Bedrijfsprofiel

We Provide

Samen met de klanten werkt We Provide aan het bouwen van supersterke websites en webshops. We Provide bouwt websites en e-commerce platforms (of webshops) geheel op maat. Met een sterke focus op development en techniek, ondersteunt door webdesign, hosting en online marketing.

We/provide5

Over We Provide


In 2003 startte We Provide in eerste instantie als webhostingbedrijf. Toen nog als onderdeel van een ICT-dienstverlener. Later, in 2007, zijn ze zich gaan richten op weboplossingen en is We Provide een webdesign bedrijf geworden. Door de jaren heen hebben ze zich doorontwikkeld tot een digitaal bureau met alle facetten onder één dak (hosting, development, webdesign en online marketing gecombineerd). Het full service digitale bureau dat zij nu zijn.

Met een sterke focus op ICT blijft binnen We Provide nog steeds veel ICT-kennis aanwezig. Dat is de core van het bedrijf. Met de uitbreiding naar andere services zoals webdesign en online marketing, zijn ze een compleet bureau geworden. Dit helpt bij het bedenken en het ontwikkelen van de best passende oplossingen voor de klanten.

Klanten en projecten

We Provide is erg trots op de (veelal langdurige) samenwerkingen met de klanten. Samen bouwen ze aan succes voor de nabije en de verdere toekomst. Bekijk hieronder met wat voor mooie merken zij samenwerken.

Werken bij We Provide

Dagelijks werken zij met een club van ongeveer 30 collega’s aan de meest uitdagende websites en webshops. Samen bekijken ze wat het vraagstuk is en zoeken daarbij een passende oplossing. Door deze nauwe samenwerking met de klanten en de interactie tussen collega’s, ontstaan technisch hoogstaande websites en webshops die goed converteren. Naast techniek, hechten zij ook veel waarde aan een informele en goede werksfeer. Elke vrijdagmiddag is er een vrijmibo waarbij het bier koud geserveerd wordt en de voetbaltafel het middelpunt is.

 

Waar zit We Provide?

Het kantoor van We Provide is te vinden in het noorden van Eindhoven. Met een bushalte voor het bedrijf en een ideale ligging voor de auto. Is het makkelijk bereikbaar voor iedereen. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.