Visymo (opgericht in 1997) is met de internationale zoekmachines iZito.com en ZapMeta.com en in Nederland met Vinden.nl en Zoeken.nl actief in meer dan 50 landen. Maandelijks maken meer dan 290 miljoen bezoekers gebruik van Visymo's zoekdiensten!

breaker

Over Visymo

Het innovatieve en creatieve team van Visymo doet dit d.m.v. een uitgebreide mix van biedings- en optimalisatiestrategieën in AdWords & Bing, die ze real-time aansturen en optimaliseren. Dat doen ze met het eigen bidmanagementsysteem waaraan continu wordt doorontwikkeld door het team van talentvolle ontwikkelaars. Het marketingteam voert dagelijks miljoenen wijzigingen door in onze accounts en is verantwoordelijk voor een ‘advertising spend’ van miljoenen euro’s per maand. Uiteraard worden de resultaten en performance van de websites 24/7 gemonitord en wordt er direct ingegrepen wanneer de strategieën hier om vragen.

Visymo is wereldwijd één van de grootste searchpartners van Google en Bing en hebben zeer nauw contact met hun, zodat we voorloper blijven in ons gebied. Uiteraard hebben we toegang tot de laatste features en bèta's en zijn we aanwezig bij grote events. Door de schaal waarop Visymo opereert beschikken zij over enorme hoeveelheid data met waardevolle informatie, deze data proberen ze op een slimme manier voor ons in te zetten. Ze testen dagelijks nieuwe ideeën die door het team naar voren worden gebracht en blijven zichzelf opnieuw uitvinden.

breaker

Werken bij Visymo

Op het kantoor van Visymo in Nijverdal werk je in een informele, dynamische maar professionele omgeving. Er is dagelijks een gezamenlijke verzorgde lunch en ze gaan elk jaar met z’n allen skiën. Wil je net als enkele andere collega’s een uurtje sporten tussen de werkzaamheden door? Geen probleem! Naast Visymo wordt er in hetzelfde pand onder InnoMedia gewerkt aan diverse andere eigen innovatieve internetconcepten zoals GigaGunstig, AutoWereld & Foody.nl.

breaker

 Waar zit Visymo?

Het kantoor van Visymo is gevestigd in Nijverdal. 

3 openstaande vacatures

Visymo, Rijssen
We zijn op zoek naar een creatieve en resultaatgerichte SEA specialist om het succes uit te bouwen van enkele van...
Visymo, Rijssen
Als Senior PHP Developer kom je terecht in een enthousiast team van ontwikkelaars. Samen met hen ben je mede verantwoordelijk...
Visymo, Rijssen
In verband met een sterke groei zijn we op zoek naar een zelfstandige en energieke Full-Stack Linux Engineer.

Onze locatie

Rijssensestraat 51, Rijssen
Adres
Rijssensestraat 51
Rijssen