Van Looy Accountants

Antwerpen

25 Employees

Van Looy Accountants heeft al 30 jaar ervaring met kleine en middelgrote bedrijven uit verschillende sectoren. Met hun kennis bestrijken ze het hele terrein van fiscaliteit tot en met financiële bedrijfsbeleid.

Over Van Looy Accountants

Bij Van Looy Accountants willen ze elkaar en de klanten succesvol maken. Daarom kijken ze samen met de klant naar hun individuele reis en hoe zij deze het beste af kunnen leggen. Hierbij maken ze vaak gebruik van innovatie dataverwerkingsprocessen. Elke klant krijgt een persoonlijk team van specialisten aangewezen. Niet alleen helpen ze met belastingaangiften, maar denken ook mee over investeringsbeslissingen en bedrijfsvoeringen.  

Werken bij Van Looy Accountants

Als je bij Van Looy Accountants aan de slag gaat, kom je in een informele werkomgeving, zonder strakke hiërarchie en waar iedereen écht een bijdrage levert. Het bedrijf is flexibel met betrekking tot de werkdagen en -uren. Jij mag zelf bepalen wanneer jouw werkdag begint en eindigt. Wat voor functie je ook hebt, je wordt er gesteund en begeleid door jouw collega’s. Daarnaast kun je een aantrekkelijk salaris verwachten. En heb je al meer dan drie jaar ervaring? Dan wordt zelfs een bedrijfswagen aan jouw pakket toegevoegd. 

Waar is Van Looy Accountants gevestigd? 

Het bedrijf zit in de buurt van Antwerpen. De bushalte zit voor de deur en ook met de auto is het kantoor goed te bereiken. 

1 openstaande vacatures

Van Looy Accountants, Antwerpen

Van Looy Accountants zoekt een klantadviseur (m/v) die verder wil gaan dan het loutere inputwerk.
Inboeken van alle boekhoudstukken, opmaken van btw-aangiften, het opstellen van jaarrekeningen en het opmaken van fiscale aangiften behoren tot je takenpakket. Dit gebeurt vanop ons kantoor in Ekeren, van thuis of sporadisch bij de cliënt zelf. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt.
Hierbij word je omringd door ervaren collega’s. Jouw taken zijn afwisselend en je ontdekt diverse sectoren. Je doet ervaring op in uiteenlopende materies. Naarmate je groeit in je job, zal je meer verantwoordelijkheid krijgen.

Onze locatie

Laar 222 , Antwerpen
Adres
Laar 222
Antwerpen