Bedrijfsprofiel

Van der Leeden & Partners

Van der Leeden & Partners is een jong kantoor, waarvan de partners jarenlange ervaring hebben opgedaan bij de ‘Big Four’ kantoren. Kenmerkend voor Van der Leeden & Partners is het oplossingsgericht denken. Voor de problemen waar een ondernemer tegenaan loopt, vervullen ze graag de financiële huisartsfunctie. Welke problemen ondernemers ook hebben, zij zorgen ervoor dat het wordt opgelost. Dat doen ze zelf of ze leggen het probleem voor aan een van de specialisten waar ze mee samenwerken.

Over Van der Leeden & Partners

Aan ervaring hebben ze bij Van der Leeden & Partners geen gebrek. Bijna de helft van de medewerkers zit al meer dan dertig jaar in het vak. En de andere helft? De meesten al meer dan tien jaar. Zoals ze gekscherend wel eens zeggen: ruim 200 jaar ervaring. Dat klinkt heel oud maar het tegendeel is waar. Bij Van der Leeden & Partners zien ze zichzelf als een jong en dynamisch team, waar geen uitdaging te groot voor is.

De cliënten van Van der Leeden & Partners bevinden zich met name in het MKB. De grootte varieert van de visboer op de hoek tot het uitzendbureau met 400 werknemers. De branches, en daarmee het soort bedrijven waar ze voor werken, zijn dus heel divers.

Kwaliteit moet iets vanzelfsprekends zijn en geen vraag. Van der Leeden & Partners levert kwaliteit, omdat dat in de bedrijfsprocessen verankerd zit; ze kunnen niet anders. Maar kwaliteit staat niet stil. Het beweegt. Daarom vindt Van der Leeden & Partners het belangrijk dat alle medewerkers zich continu blijven bijscholen, door het volgen van cursussen en het lezen van vakliteratuur.

Werken bij Van der Leeden & Partners

Als medewerkers bij Van der Leeden & Partners wordt er goed voor je gezorgd. Je kunt rekenen op: een marktconform salaris en 30 vakantiedagen. Daarnaast krijg je een auto van de zaak of reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en flexibele arbeidstijden. Ook kun je goede studiefaciliteiten verwachten en kom je terecht in een no-nonsense kantoor met een prettige werksfeer. 

Waar zit Van der Leeden & Partners?

Dit jonge kantoor bevindt zich in Schiedam. 


2 vacatures
Van der Leeden & Partners, Schiedam
Van der Leeden & Partners B.V. in Schiedam heeft een vacature voor een gevorderd assistent-accountant (M/V).

Van der Leeden & Partners, Schiedam
Van der Leeden & Partners B.V. in Schiedam heeft een vacature voor een gevorderd assistent-accountant (M/V).

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.