Totta Data Lab (Blue Field Agency BV)

Totta Data Lab (Blue Field Agency BV)

In 2016 is Totta data lab opgericht, een pionierende start-up organisatie op het gebied van data science, machine learning, predictive modeling en text analytics. Totta data lab is een inhoudelijk gedreven club, die zich tot doel heeft gesteld het beste data science bureau van Nederland te zijn.

Over Totta data lab

Totta data lab heeft veel, in Machine Learning gespecialiseerde, econometristen, wiskundigen, natuurkundigen, bio-informatici e.d. die een passie delen voor de modelontwikkeling. Dat uit zich onder andere in gelauwerde medewerkers (meerdere malen cum laude, BETA (Best Econometric Thesis Award). Totta data lab onderhoudt tevens nauwe banden met de universiteiten (EUR, UvA, Radboud), waarbij zij continu studenten begeleidt met het schrijven van een wetenschappelijke scriptie. Veel van de huidige studenten zijn in de running voor een publicatie.

Wat Totta data lab onderscheidt, is dat het echt inhoudelijke wiskundige kennis heeft over hoe de machine learning methodieken in elkaar steken en bedreven zijn in het zelf ontwerpen en programmeren van deze technieken. Tevens zoekt Totta data lab telkens naar betere technieken om te voorspellen (ze omarmt studenten die onderzoek willen doen naar nieuwe technieken en begeleiden hen hierin). Zo heeft een werknemer van Totta data lab onlangs een R-package geschreven, zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van hun voorgeprogrammeerde code. De global data science community maakt nu gebruik van de ANN2 package om Replicator Neural Networks toe te passen

Klantcases

Hieronder worden klanten van Totta data lab afgebeeld.  

Werken bij Totta data lab

Het is een interessante tijd om bij Totta data lab te werken. Big data en predictive modeling is booming en wij staan er als bedrijf middenin. Dat brengt mooie kansen en uitdagingen met zich mee.

Werken bij Totta data lab betekent voorop willen lopen. Je maakt direct verschil. Je hebt passie voor data en innovatie en je hebt lef. Maar je leert ook graag van je collega’s en deelt jouw inzichten met hen om gezamenlijk tot een beter resultaat te komen. Ze werken allemaal hard, maar vieren ook hun successen.

 

Waar is Totta data lab gevestigd?

Totta data lab is gevestigd in Bullewijk in Amsterdam. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het pand makkelijk bereikbaar. 

1 openstaande vacatures

Totta Data Lab (Blue Field Agency BV), Amsterdam
Samen met je analytics team zorg je ervoor dat het project volgens planning en binnen het gestelde budget wordt uitgevoerd....

Onze locatie

Burgemeester Stramanweg  105-f, Amsterdam
Adres
Burgemeester Stramanweg 105-f
Amsterdam