Tom Omnichannel Management (T.O.M.)

Tom Omnichannel Management (T.O.M.)

Tom Omnichannel Management bv is een snel groeiend, ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Ze bestaan ruim dertien jaar. Op dit moment hebben ze één fysieke winkel, zes consumentenwebshops, één B2B-webshop en ze werken samen met verschillende (internationale) marktplaatsen op het gebied van fietsen, speelgoed, sportmerchandise, sportartikelen, casual kleding en automotive. Het assortiment bestaat uit ruim 83.000 artikelen. De afgelopen jaren zijn ze hard gegroeid, hebben ze geen moment stilgezeten en ze hebben nog steeds de ambitie om continu te blijven groeien.

Over Tom Omnichannel Management bv

Tom Omnichannel Management bv, kortweg T.O.M. bv, hét omnichannel bedrijf van Nederland. Al ruim 12,5 jaar zijn zij actief op het gebied van fietsen, speelgoed, sport, casuals, clubmerchandise en autoaccessoires. Bij T.O.M. bv combineren ze fysieke en online verkoop tot één heersende omnichannel filosofie en bedrijfsvoering. Omdat ze alle mogelijke offline en online kanalen combineren, versterken en ondersteunen ze elkaar. Hierdoor beleeft de klant de ultieme totaalervaring op het gebied van retail en e-commerce. Dankzij deze werkwijze is T.O.M. bv al sinds de oprichting in 2005 één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.

Werken bij Tom Omnichannel Management bv

De organisatie biedt jou:

  • Een salaris op basis van 40 uur conform de cao;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Per direct een plekje in het development team;
  • Een gezellige, informele werkomgeving.

Waar zit Tom Omnichannel Management bv?

Het hoofdkantoor en eigen magazijnen zijn gevestigd in Bladel. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en beschikt over genoeg parkeerplekken in de buurt. 

0 open jobs

Onze locatie

Rootven 18-20, Bladel
Adres
Rootven 18-20
Bladel