T&S Klimaattechniek

T&S Klimaattechniek

Beschikbaarheid, energieverbruik, schaalbaarheid en klantgerichtheid staan bij T&S Klimaattechniek centraal. T&S Klimaattechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, adviseren en bouwen van systemen voor de koeling van computerruimtes, datacenters en technische ruimten zoals telecomsites ect. Wij zijn een merk-onafhankelijke installateur die de wens en noodzaak van de opdrachtgever als leidraad neemt voor keuze van de airconditioningapparatuur. Door goed naar onze opdrachtgever te luisteren en de mogelijkheden in de markt goed te volgen, weet T&S Klimaattechniek altijd maatwerk te creëren voor haar opdrachtgevers

Over T&S Klimaattechniek

Flexibiliteit en gericht advies op maat naar onze opdrachtgevers is hetgeen wij ons voor ogen houden bij het adviseren, dimensioneren en selecteren van een systeem. Het klinkt goed, maar in dit no nonsens tijdperk, red je het hier niet alleen mee. Een goed verhaal is één, kwaliteit van het geleverd product is nog altijd doorslaggevend voor de wijze waarop opdrachtgevers het project uiteindelijk beoordelen. 

Naast deze heldere visie zijn wij van mening dat groei van onze onderneming ondergeschikt is aan de kwaliteit van het door ons geleverde product. Wij zullen altijd grote waarde blijven hechten aan "korte lijnen" qua communicatie en het bewaken van geringe overhead. Juist door de korte lijnen zijn wij als T&S Klimaattechniek uiterst geschikt voor het realiseren van bedrijfskritische installaties. Door het snel kunnen bijschakelen van professionele engineers voldoen wij precies aan het verwachtingspatroon van onze opdrachtgevers.

Werken bij T&S Klimaattechniek

Door een gestage groei van het bedrijf is T&S Klimaattechneik met enige regelmaat op zoek naar nieuw gemotiveerd personeel. Ben je geinteresseerd? Check de openstaande vacatures hieronder: 

Waar zit T&S Klimaattechniek?

T&S Klimaattechniek is te vinden in Woerden.

0 open jobs