Taxture Audit is als nationaal en internationaal audit partner, gespecialiseerd in NL GAAP en IFRS. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s. Kom jij hun team versterken?  

Over Taxture Audit

Over Taxture Audit

Taxture Audit helpt bedrijven hun doelen en ambities te realiseren. Hoe ze dat doen? Door na te gaan hoe bedrijfscijfers en resultaten worden behaald in de jaarrekening én door vervolgens mee te denken over realistische toekomstplannen. Door een open sfeer te creëren waarin beide partijen hun inzichten met elkaar kunnen delen, ontstaan nieuwe inzichten en nieuwe perspectieven. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel enthousiaste klanten. 

Taxture Audit streeft naar een eerlijke wereld met behulp van ICT. De kernwaarden van de organisatie sluiten hier goed bij aan: openheid, authenticiteit, duidelijkheid en direct.

Bij Taxture Audit richten ze zich op internationale praktijken en daarbij hebben ze hun succes te danken aan het feit dat:

  • ze een onafhankelijke auditpraktijk zijn
  • het kennisniveau van IFRS en NL GAAP erg hoog ligt
  • medewerkers een goede beheersing van de Engelse taal hebben, zowel schriftelijk als mondeling
  • ze gericht en efficiënt werken, zonder kwaliteitsverlies

Taxture Audit - werken bij

Werken bij Taxture Audit

Ga je aan de slag bij Taxture Audit? Dan word je onderdeel van een jong en dynamisch team, binnen een groeiende organisatie. Je kunt rekenen op een goede werk-privé balans en je krijgt de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen door middel van diverse opleidingsmogelijkheden en de nodige praktijkervaring. 

Medewerkers kunnen bij Taxture Audit rekenen op een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals: 28 vakantiedagen, studiefaciliteiten en de mogelijkheid om flexibel te werken. 

2 open jobs

Taxture Audit, Den haag
Taxture Audit is momenteel op zoek naar een controleleider. Ben jij diegene die ze zoeken? Kijk hier voor meer informatie.
Taxture Audit, Amsterdam
Taxture Audit is als nationaal en internationaal audit partner, gespecialiseerd in NL GAAP en IFRS. Ter uitbreiding van hun team...

Onze locatie

Oude Middenweg 17, Den haag
Adres
Oude Middenweg 17
Den haag