Syntec-IT

Etten-leur

Syntec-IT


Syntec-IT is een snel groeiende organisatie die voornamelijk actief is in de automotive-branche. Daarnaast is het bedrijf ook werkzaam in andere sectoren, zoals de gezondheidssector en agrifood. 

Banner


Over Syntec-IT


Het team van Syntec-IT bestaan momenteel uit 10 personen; dit zijn zowel vaste medewerkers als een flexibele schil aan inzetkrachten voor programmeerwerk. Met deze club enthousiaste mensen is Syntec-IT actief voor toonaangevende opdrachtgevers als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

Synergy & Technology
Syntec is een krachtig framework waarmee op een efficiënte en effectieve manier applicaties kunnen worden ontwikkeld, in samenwerking met gebruikers. Het framework kent een modulaire opbouw met veel voorgeprogrammeerde en gemakkelijk aanpasbare functies. Syntec is er in het bijzonder op gericht om webapplicaties en webservices te ontwikkelen. Syntec-IT heeft veel ervaring met het oplossen van allerlei interfaceproblemen.

Syntec-IT maakt software voor zijn klanten, en doet dit met behulp van interfaces met bestaande ERP- of administratieve software. Daarnaast interfacen ze met software van ketenpartners waarvoor ze autorisatie hebben.

Toegevoegde waarde voor de klant
Door middel van interfacing zet Syntec-IT een extra, aanvullend stuk software neer bij de klant. Deze wordt hiermee optimaal ondersteund. Het bedrijf stapt als het ware met één been bij de klant naar binnen, om zo de processen te inventariseren. Als deze processen in kaart zijn gebracht, implementeert Syntec-IT hun software als aanvulling op de bestaande ERP- of administratieve software van de klant; dit allemaal om maximale efficientie te behalen.

Bij Syntec-IT gaat het om:

  • Processen in kaart brengen
  • Doelen vaststellen
  • Een heldere, haalbare en aanpasbare werkwijze
  • Soepele implementatie.

over


Werken bij Syntec-IT


Bij Syntec-IT ga je werken in een snelgroeiend, innovatief en informeel bedrijf. De lijnen zijn kort en je werkt samen met het team aan praktijkgerichte en mooie oplossingen voor de klant.

Vanwege het toonaangevende portfolio van Syntec-IT zullen je opdrachten altijd uitdagend zijn; geen dag is hetzelfde.

De ontwikkelingen binnen het vak gaan razendsnel; ook jij zult je geen moment vervelen. Daarnaast communiceer je op alle niveaus en ben je dus vanuit elk opzicht betrokken bij het project.

Arbeidsvoorwaarden
In ruil voor je inzet en enthousiasme krijg je uiteraard een goed (marktconform) salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo heb je bij Syntec-IT de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen. Ook is er oor voor voor jouw specifieke secundaire wensen . Dit kan een auto van de zaak zijn, maar ook een iPad of een telefoon; maar net wat je nodig hebt.

Vanwege de grote aanwas aan nieuwe projecten is het toekomstperspectief bij Syntec-IT uitstekend.

Bekijk de huidige vacatures van Syntec-IT op Bonque.nl.

Medewerkers

 

Waar zit Syntec-IT?


Het pand van Syntec-IT vind je in Etten-Leur. Naast deze regio bedienen ze ook de regio Breda. Kom je met het openbaar vervoer? Dan raden we je aan om uit te stappen bij busstation ‘Beiaard’; vanaf hier is het slechts 10 minuutjes lopen naar het kantoor.

Ook met de auto ben je in no time ter plaatse, omdat het pand niet ver van de A58 verwijderd is.

 

3 open vacatures

Syntec-IT, Etten-leur

Ben jij een startende customer support medewerker en junior programmeur met bedrijfskundige kennis, kennis van informatievoorziening en affiniteit voor programmeren?...

Syntec-IT, Etten-leur
Ben jij een starter op de arbeidsmarkt met affiniteit voor programmeren (PHP) en leergierig om bedrijfsprocessen te leren kennen en...
Syntec-IT, Etten-leur

Ben jij een startende customer support medewerker en junior programmeur met bedrijfskundige kennis, kennis van informatievoorziening en affiniteit voor programmeren?...

Onze locatie

Florijnstraat 20, Etten-leur
Address
Florijnstraat 20
Etten-leur