Bedrijfsprofiel

Swiss Knife

Swiss Knife koppelt de registraties in het veld aan de administratieve processen op kantoor. Het overtypen van geschreven informatie vervalt hiermee. Voor de veldregistraties kiest het bedrijf de meest geschikte registratiemethode; een tablet, smartphone, handcomputer met barcodescanner of een digitale pen.

Bannerbreaker

Over Swiss Knife

Een voorbeeld van het koppelen van veldprocessen aan kantoorautomatisering is FIBER.connect. Met APPS en CONNECT.software maakt Swiss Knife de totale informatisering van grootschalige rollouts van FttH infrastructuren papierloos. Van meer dan 50% van alle glasvezel aansluitingen in Nederland loop van de planning tot aansluiting via de systemen van Swiss Knife.

''Nooit Meer Overtypen!'' is dan ook de slogan van Swiss Knife, een eenvoudig concept dat zich snel terugverdient.

''Bij Swiss Knife staan gebruiksvriendelijkheid en service voorop. Beetje ouderwets misschien, maar wel prettig.''

breaker

Klanten en projecten

Swiss Knife heeft onder andere al de adminitratieve processen makkelijker en sneller gemaakt voor de volgende vooraanstaande bedrijven:


klantenbreaker

Werken bij Swiss Knife

Werken bij Swiss Knife betekent een afwisselende baan met kansen om door te groeien. Je werkt met enthousiaste collega's in een professionele en no-nonsense organisatie die erg snel aan het groeien is. Bij Swiss Knife staat klantvriendelijkheid en service voorop.

Medewerkersbreaker

Waar zit Swiss Knife?

Vanaf Almelo Centraal Station gaat er iedere dertig minuten een bus die je binnen 25 minuten op het Swiss Knife kantoor brengt. Gelegen in Almelo Zuid aan de A35 is het ook vanaf Hengelo en Enschede makkelijk te bereiken met de auto.

Locatie


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.