Stichting RINIS

Stichting RINIS

Bij ons werk je mee aan gegevensuitwisseling die het burgers en bedrijven makkelijker maakt. Gegarandeerd, betrouwbaar en veilig. Tegelijkertijd investeren we in innovaties op basis van onder andere API's, containers (Docker, Kubernetes) en blockchain. Je maakt deel uit van een gedreven team dat meebouwt aan de e-overheid van de toekomst, in Nederland én Europa.


Een RINIS-medewerker is betrokken bij wat hij doet, neemt niet zomaar iets aan en vraagt door, omdat ‘in één keer goed’-uitvoeren voor hem en de organisatie belangrijk is.
RINIS is sinds 1996 een IT-uitvoeringsorganisatie op het gebied van gegevensuitwisseling voor o.a. de Belastingdienst, het UWV, de SVB ed. en is bezig zich te ontwikkelen tot een 24/7 beschikbaarheidsorganisatie dat zich vooral laat leiden door de techniek.

3 open jobs

Stichting RINIS, Amstelveen
Wil je als CMDB/KA beheerder actief zijn in het hart van de e-overheid? Geef je graag wat meer maatschappelijke betekenis...
Stichting RINIS, Amstelveen
Wil je als Life Cycle manager actief zijn in het hart van de e-overheid? Geef je graag wat meer maatschappelijke...
Stichting RINIS, Amstelveen
Wil je als allround developer actief zijn in het hart van de e-overheid? Geef je graag wat meer maatschappelijke betekenis...

Onze locatie

Van Heuven Goedhartlaan  1, Amstelveen
Adres
Van Heuven Goedhartlaan 1
Amstelveen