Bedrijfsprofiel

StarApple

StarApple is hét bemiddelingsbureau voor IT-specialisten. Deze ambitieuze en jonge organisatie is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste IT-bemiddelaars van Nederland. Vanuit het ruime en open kantoor in Den Haag helpen zij IT-professionals door heel Nederland aan een nieuwe uitdaging. Dit doen zij met een hecht team van gedreven recruitment consultants. Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.
breaker

Over StarApple

StarApple koppelt IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen ze sinds 2008, en inmiddels hebben ze stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt. Ze werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging.

Interim deden ze eerst alleen op het gebied van development, maar al gauw ontstond de behoefte bij de klanten om ze ook te voorzien van specialisten uit IT-gerelateerde vakgebieden. Inmiddels hebben ze al meer dan 1500 specialisten succesvol kunnen verbinden aan uiteenlopende organisaties.

Partnersbreaker

Klanten en Projecten

Een aantal van de 1455 klanten zijn:

Partners

breaker

Werken bij StarApple

StarApple maakt sinds haar oprichting een sterke groei door en dit betekent dat er veel carrièrekansen liggen voor de echte sales toppers! Iedere consultant krijgt een specifiek en professioneel trainingsprogramma. Dit begint bij jouw startdag maar gedurende jouw loopbaan wordt er blijvend in je geïnvesteerd zodat je de kneepjes van het vak leert. Naast een goed basissalaris word je beloond aan de hand van persoonlijk behaalde omzet. Mocht je dus extra goed presteren zal je dit ook terugzien op je loonstrook! Onder het motto ‘Work hard, play hard’ zijn er bovendien ook leuke team incentives bij het behalen van de targets. Zo zijn ze inmiddels naar Istanbul, Miami, Marbella, Barcelona en Las Vegas geweest en volgende bestemming lonkt.
sfeerbreaker

Waar zit StarApple?

StarApple heeft zich gevestigd in het oosten van Den Haag. Dicht bij knooppunt Prins Clausplein en met een metro-, bus- en treinstation is het bedrijf op elke manier makkelijk te bereiken. Locatie


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.