Als medewerker bij StackOps ben je elke dag bezig met het verbinden van de juiste specialisten met de juiste klanten. Jij bent bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten, het onderhouden van bestaande relaties en het zien van kansen (en deze ook weten te benutten!).

Over StackOps

StackOps is een sparringspartner in HR voor bedrijven die op zoek zijn naar IT specialisten. Zij fungeren als de expert die voor klanten deze zoektocht uit handen neemt.

Bij StackOps helpen zij andere bedrijven bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten ze zich op het opbouwen van langdurige partnerschappen. De focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

Vacatures bij StackOps

Werken bij StackOps

Bij StackOps heb je de kans om je te ontwikkelen, te leren en te groeien in een team. Het op maat gemaakte introductie- en trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld om jouw succes en loopbaanontwikkeling te garanderen.

Als medewerker bij Stackops ben je elke dag bezig met het verbinden van de juiste specialisten met de juiste klanten. Jij bent bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten, het onderhouden van bestaande relaties en het zien van kansen (en deze ook weten te benutten!).

Oftewel jij bent de allesweter binnen de IT markt, die met technische kennis de juiste specialist bij de juiste klant plaatst.

Wat ze doen is simpel: ze vinden de juiste rollen voor de juiste mensen op de juiste plaatsen. Maar het is de manier waarop ze het doen en dat ze onderscheidt. Als een van de recruiters bij Stackops vervul je niet alleen een rol; je krijgt je eigen specialisme waarmee je waardevolle inzichten in de markt en zorg voor klanten kan bieden. Je helpt kandidaten strategieën te ontwikkelen om hun carrière vooruit te helpen en onze klanten om hun bedrijf te laten groeien door uitzonderlijk talent aan te trekken.

Waar ligt StackOps?

Op een steenworp afstand van het Centraal Station in Den Haag.

3 openstaande vacatures

StackOps B.V., Den haag
Are you ready?! Wil jij jezelf ontwikkelen zowel op business als op persoonlijk niveau? Dat kan bij ons!
StackOps B.V., Den haag
Are you ready?! Wil jij jezelf ontwikkelen zowel op business als op persoonlijk niveau? Dat kan bij ons!
StackOps B.V., 's-gravenhage
Ben jij klaar om de IT wereld te gaan veroveren? Ben je naast IT specialisten ook benieuwd naar wat IT...

Onze locatie

Prinses Beatrixlaan 5, 's-gravenhage
Adres
Prinses Beatrixlaan 5
's-gravenhage