Solis is dé specialist op het gebied van het indikken en ontwateren van slib en overige suspensies. Ze zijn werkzaam voor zowel de industriële- als de overheidsmarkt en richten zich hiervoor op de Benelux. 

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven collega.    

Over Solis

Over Solis

Solis is actief sinds 1997 en uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om haar geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierbij is service een belangrijk speerpunt. Solis bestaat uit een combinatie van twee bedrijven: Solis Projects b.v. en Solice Service b.v. Beide gevestigd in hetzelfde kantoor in Lelystad. Solic Projects levert (nieuwe) slibmachines en complete slibinstallaties. Solis Service levert onderhoud en onderdelen en verzorgt 24/7 storingsdienst.   

Solis heeft zich gespecialiseerd in afvalwaterzuivering met toepassing van membraanbioreactorsystemen en in slibontwatering met toepassing van bandindikkers en zeefbandpersen. Ze zijn exclusief leverancier van Bellmer: bandindikkers, zeefbandpersen, fijnfilters, schroefpersen en onderdelen.   

Al jarenlang worden hun slibmachines en slib-behandelingsinstallaties ingezet op afvalwaterzuiveringen, bij industriële bedrijven, bij de digestaatproducenten en in de agrarische sector voor de mestverwerking. 

Solis wil uitgroeien tot een geavanceerd technologisch bedrijf. Met als core business het oplossen van dringende problemen op het gebied van afvalwatermanagement en drinkwater, die de mensheid bedreigen. Draag jij daar binnenkort aan bij? 

Werken bij Solis

Werken bij Solis

Kom jij het goed opgeleide en gedreven team van Solis versterken? Dan word je onderdeel van een team van 15 specialisten. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te perfectioneren. Hulp nodig om je pad uit te stippelen? Geen probleem! Het personeelsbeleid is erop gericht om medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke groei en de ontwikkeling van hun kennis. 

Daarnaast biedt Solis haar medewerkers een marktconform salaris en een breed scala aan mogelijkheden.

0 open jobs

Onze locatie

Zuiveringweg  92, Lelystad
Adres
Zuiveringweg 92
Lelystad