Smartphoto ken je misschien van de fotoboeken en alle andere leuke fotoproducten. Smartphoto is één van de belangrijkste e-commerce bedrijven van Europa. Hun hoofdzetel is in Wetteren. Verder hebben ze ook kantoren in Nederland, Zweden en Zwitserland.

Over Smartphoto

Ze hebben een eigen e-commerce platform ontwikkeld dat op maat gemaakt is om gigantische hoeveelheden beelden te verwerken. Hun klanten kunnen gebruik maken van editors waarmee ze hun producten op een gebruiksvriendelijke manier kunnen samenstellen en bestellen. Hun missie vinden ze pas geslaagd als het je lukt om je foto’s om te toveren tot unieke persoonlijke producten zonder dat je hiervoor moeite hoeft te doen. Ze zijn gepassioneerd om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Elke dag gaan ze op zoek naar betere oplossingen zodat je op andere en leuke manieren van je foto’s kan genieten.

Kortom, ze helpen sociaal actieve jonge mama’s en families betaalbare gepersonaliseerde fotoproducten te maken. Bovendien zorgen ze ervoor dat hun producten van hoge kwaliteit zijn. Slimme en eenvoudige apps en websites zorgen hiervoor.

Werken bij Smartphoto

Bij smartphoto vind je niet alleen het leukste foto-idee, maar ook de leukste job: Je komt terecht in een team van competente en gemotiveerde mensen die allemaal hetzelfde doel nastreven: hun klanten op een slimme manier helpen, zodat ze hun persoonlijke momenten gemakkelijk kunnen vastleggen op de producten. Ze hopen dat ze deze hierdoor met een glimlach kunnen koesteren en delen met vrienden of familie. Ze vinden het belangrijk dat hun mensen zich verder ontwikkelen en bieden daarom de mogelijkheid voor opleidingen en trainingen.

De boog moet niet altijd gespannen staan! Er zijn talrijke mogelijkheden om de collega’s te leren kennen op een niet-werk gerelateerde manier tijdens één van hun events. Als je zin hebt, kun je wekelijks gamen met de collega’s.

Waar is Smartphoto gevestigd?

Je werkplek is in Wetteren. Het kantoor is gevestigd op een bedrijventerrein en is makkelijk te bereiken met de auto (N9) en de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is 11 min lopen. 

 

0 open jobs

Onze locatie

Kwatrechtsteenweg 160, Wetteren
Adres
Kwatrechtsteenweg 160
Wetteren