Bedrijfsprofiel

Serac Applications B.V.

Serac helpt al 40 jaar klanten om hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Dat doen zij met flexibele en geïntegreerde automatisering van de bedrijfsprocessen. Met stabiele oplossingen ontstaat er ruimte om aandacht te besteden aan kernactiviteiten en dat komt de groei en bloei van de klanten ten goede.


Over Serac

Al jaren wordt dit herkend en gewaardeerd door veel MKB-bedrijven. Zij regelen hun bedrijfs-automatisering met Serac. Wij leveren hen schaalbare oplossingen, aansluitend op de mogelijkheden en ambities.

In 1973 ontstaan als automatiseringscentrum van Cementbouw, heeft Serac zich onder de huidige directie vanaf 1994 ontwikkeld als zelfstandig bedrijf. Onze organisatie telt momenteel circa 30 medewerkers.

Vanaf 2002 heeft Serac zich volledig gericht op ERP software van SAP. Zo heeft Serac in 2003 de introductie van SAP Business One in Nederland verzorgd en in opdracht van SAP de specifieke Nederlandse aanpassingen ingebracht. Voor SAP Business One ontwikkelt en levert Serac ook een aantal aanvullende producten (add-ons) voor de groothandel, detailhandel en het segment zakelijke dienstverlening. Deze producten zijn gecertificeerd door SAP.

Werken bij Serac

Werken bij Serac is werken in een dynamische organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Serac biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Voor alle specialistische functies bij Serac is als basis een afgeronde hogere beroepsopleiding of een academische opleiding vereist.

Nieuwe medewerkers van Serac beschikken altijd over een ruime werkervaring van minimaal 3-5 jaar in een soortgelijke functie, of dienen nadat zij bij Serac in dienst zijn getreden deel te nemen aan het trainee programma dat jaarlijks door Serac wordt georganiseerd.

Waar zit Serac?

Serac is te vinden naast Knooppunt Oudenrijn ten zuidwesten van Utrecht. Met de auto en het openbaar vervoer is het bedrijf voor iedereen makkelijk te bereiken. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.