Bedrijfsprofiel

RisQIT

Verandermanagement. Het is in de zakenwereld bijna een modewoord geworden. Er zijn veel bedrijven voor wie het doorvoeren van verandering of het uitvoeren van een project een titanenopgave is. De trajecten die aangegaan worden, brengen complexe vraagstukken met zich mee. Vraagstukken waarbij de expertise van een onafhankelijke partij voor een onderbouwde oplossing kan zorgen. RisQIT is zo’n partij met oplossingen.

Over RisQIT

De juiste informatie zorgt voor een goede beslissing


De harde informatie is meestal wel voorhanden, waar het over tijd en geld gaat. Informatie over de kwaliteit is echter lastiger te vergaren. Niemand van een bedrijf is namelijk 100% onpartijdig. Daar komt RisQIT in beeld. Door een goede begeleiding bij het vergaren, beheren en interpreteren van alle gegevens, wordt een reëel beeld geschetst. RisQIT gaat nog een stap verder door aan de hand van de verzamelde data inzichten te formuleren over de risico’s die de betreffende organisatie loopt, indien niet de benodigde kwaliteit wordt behaald.

De diensten die RisQIT aanbiedt helpen mee de kwaliteit te waarborgen, risico’s te beperken en veranderingen succesvol en vloeiend door te voeren.

Het spreekt voor zich dat RisQIT samen met u een maatwerk pakket samenstelt, waarbij gekeken wordt naar de ideale mix van diensten.

RisQIT ontzorgt, biedt oplossingen en verschaft inzicht.

Werken bij RisQIT 

RisQIT B.V. bestaat sinds ruim 17 jaar en is, door een sterke groei in 2018, opzoek naar nieuwe werknemers.

RisQIT biedt hierbij een uitgebreid arbeidsvoorwaarden pakket.

Waar zit RisQIT ?

RisQIT is gelegen in Utrecht (Reactorweg 9A). 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.