Bedrijfsprofiel

Reware

De software van Reware combineert, stroomlijnt en maakt de processen in ieder zorgbedrijf efficiënter. Minder overhead, een forse productiviteitsverbetering in de directe zorg.

Reware 1


Over Reware


Reware is opgericht met een duidelijk doel: een oplossing bieden voor de toenemende vraag aan efficiënte en intelligente software voor de zorg.

Reware is de enige software die alle aspecten van het zorgproces dekt. Het monitoren, controleren en besturen van het zorgproces op een compleet nieuwe manier. Nog nooit was het zo eenvoudig om overzicht en inzicht te krijgen over het totale zorgproces. Real-time en in overzichtelijke schermen en rapportages.

Reware 2


Klanten en projecten


Reware werkt samen met gerenommeerde partijen in de zorg en heeft in veel bedrijven al het verschil kunnen maken voor efficiënte zorg.

De software voldoet normen en eisen van gerenommeerde certificeringsinstanties. Zo borgt Reware de voorwaarden voor HKZ-certificering, waardoor de Normen Verantwoorde Zorg altijd nageleefd worden. Daarnaast zorgt Reware er voor dat uw bedrijfsinformatie en processen AO/IC proof zijn.

 

Reware 3


Werken bij Reware


Bij Reware is er altijd plaats voor ervaren softwaredevelopers die net als zij, een passie voor ijzersterke softwareproducten hebben. Heb jij ervaring met diverse softwaredevelopment-projecten? Wil jij meedenken over oplossingen voor de zorg? Wil je naast het programmeren ook meedenken over een solide softwarestructuur? Dan is Reware op zoek naar jou!


Waar zit Reware?


Je vindt Reware in het oosten van ons land, om precies te zijn in Almelo. Dankzij de centrale ligging in de stad is het pand gemakkelijk te bereiken: station Almelo ligt zo ongeveer naast het kantoor, dus openbaar vervoer is een uitstekende optie om er te komen. Maar ook als je met de auto wilt reizen, zijn er goede parkeermogelijkheden.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.