Redbook ICT

Almere

Redbook ICT

Redbook implementeert bijna alle Salesforce producten voor kleine en grote organisaties en hanteert daarbij de Safe Implementation Strategy, waarmee u het beste projectresultaat behaalt. Redbook is Salesforce Silver Partner. Redbook ontwikkelt applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert Salesforce met andere applicaties zoals Exact, SAP, Netsuite en vele andere systemen. Redbook verbetert uw Sales- en Marketing processen om snel betere resultaten te behalen, acceptatie van uw systemen te vergroten en de kosten te verlagen. Redbook is de meest actieve Salesforce trainingen organisatie in Nederland met maandelijks trainingen, o.a. Salesforce Admin Training, Salesforce Executive Training, Salesforce Developer training, Pardot in one Day Training. Redbook levert post-project support en desgewenst een online Salesforce Administrator op basis van een deeltijd contract voor een bepaalde periode.

Over Redbook

Redbook ICT biedt organisaties van elke omvang expertise aan om de belangrijkste bedrijfsapplicaties te gebruiken via Cloud Computing, zoals CRM, Marketing Automation en ERP. Daarnaast ontwikkelt Redbook zelf applicaties en zorgt voor integratie van applicaties in de Cloud. Ook geeft Redbook trainingen. Redbook is met name gespecialiseerd in Salesforce en heeft een Silver partnership status. Bij Redbook werken hoog gekwalificeerde medewerkers die in staat zijn om business en ICT te verbinden. Redbook medewerkers hebben een goede opleiding, en beschikken over optimale kennis en vaardigheden op hun vakgebied.

De methoden en technieken die Redbook gebruikt sluiten aan bij de technologie en de manier waarop gebruikers die ervaren. Uiteraard spelen de wensen en de business van klanten een rol in de keuze die varieert van korte sprints op basis van Point and Click tot Xtreme programming en DevOps.

Integratie en Kennisoverdracht: Sleutel tot succes

Het beste van de Cloud:

Redbook levert expertise om de belangrijkste bedrijfsapplicaties die organisaties nodig hebben via Cloud Computing aan te bieden: CRM, ERP en Enterprise Content Management. Redbook kiest daarbij voor het beste wat de Cloud te bieden heeft: ‘Best of Breed’. Redbook is daarom partner van Salesforce, Netsuite en Box.

Specialist op gebied van Integratie:

Uiteraard kunnen bedrijven alleen optimaal profiteren van Best of Breed applicaties in de Cloud als deze applicaties onderling op een efficiënte wijze kunnen worden verbonden. Op deze mogelijkheden van connectivity hebben wij onze oplossingen speciaal geselecteerd. Ook biedt Redbook Apps en projecten aan waarmee koppelingen snel en doeltreffend worden gelegd.

Kennisoverdracht:

Redbook heeft de opvatting dat kennisoverdracht centraal hoort te staan bij het gebruik van nieuwe en innovatieve technologie, zowel voor de waarborging van doeltreffend gebruik als voor continuïteit op langere termijn. De trainingen van Redbook Academy zijn daar op gericht en zorgen voor borging van kennis in uw organisatie.

Gekwalificeerde medewerkers:

Redbook heeft hoog gekwalificeerde medewerkers die passen bij de ICT benadering van vandaag: Goed opgeleid en met de juiste kennis en vaardigheden, getraind op hun vakgebied en in staat om business en ICT te verbinden.

Redbook's projecten:

Redbook neemt projecten aan en levert expertise. Elk project start met een duidelijk statement of work. Onze medewerkers voeren opdrachten uit op basis van uitgangspunten en aanwijzingen van Redbook. Tevens staan alle faciliteiten van Redbook tot de beschikking van de medewerkers of h

Onze locatie

Bolderweg 2 , Almere
Adres
Bolderweg 2
Almere