Redbook implementeert bijna alle Salesforce producten voor kleine en grote organisaties en hanteert daarbij de Safe Implementation Strategy, waarmee u het beste projectresultaat behaalt. Redbook is Salesforce Silver Partner. Redbook ontwikkelt applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert Salesforce met andere applicaties zoals Exact, SAP, Netsuite en vele andere systemen. Redbook verbetert uw Sales- en Marketing processen om snel betere resultaten te behalen, acceptatie van uw systemen te vergroten en de kosten te verlagen. Redbook is de meest actieve Salesforce trainingen organisatie in Nederland met maandelijks trainingen, o.a. Salesforce Admin Training, Salesforce Executive Training, Salesforce Developer training, Pardot in one Day Training. Redbook levert post-project support en desgewenst een online Salesforce Administrator op basis van een deeltijd contract voor een bepaalde periode.

Over Redbook

Redbook ICT biedt organisaties van elke omvang expertise aan om de belangrijkste bedrijfsapplicaties te gebruiken via Cloud Computing, zoals CRM, Marketing Automation en ERP. Daarnaast ontwikkelt Redbook zelf applicaties en zorgt voor integratie van applicaties in de Cloud. Ook geeft Redbook trainingen. Redbook is met name gespecialiseerd in Salesforce en heeft een Silver partnership status. Bij Redbook werken hoog gekwalificeerde medewerkers die in staat zijn om business en ICT te verbinden. Redbook medewerkers hebben een goede opleiding, en beschikken over optimale kennis en vaardigheden op hun vakgebied.

De methoden en technieken die Redbook gebruikt sluiten aan bij de technologie en de manier waarop gebruikers die ervaren. Uiteraard spelen de wensen en de business van klanten een rol in de keuze die varieert van korte sprints op basis van Point and Click tot Xtreme programming en DevOps.

Integratie en Kennisoverdracht: Sleutel tot succes

Het beste van de Cloud:

Redbook levert expertise om de belangrijkste bedrijfsapplicaties die organisaties nodig hebben via Cloud Computing aan te bieden: CRM, ERP en Enterprise Content Management. Redbook kiest daarbij voor het beste wat de Cloud te bieden heeft: ‘Best of Breed’. Redbook is daarom partner van Salesforce, Netsuite en Box.

Specialist op gebied van Integratie:

Uiteraard kunnen bedrijven alleen optimaal profiteren van Best of Breed applicaties in de Cloud als deze applicaties onderling op een efficiënte wijze kunnen worden verbonden. Op deze mogelijkheden van connectivity hebben wij onze oplossingen speciaal geselecteerd. Ook biedt Redbook Apps en projecten aan waarmee koppelingen snel en doeltreffend worden gelegd.

Kennisoverdracht:

Redbook heeft de opvatting dat kennisoverdracht centraal hoort te staan bij het gebruik van nieuwe en innovatieve technologie, zowel voor de waarborging van doeltreffend gebruik als voor continuïteit op langere termijn. De trainingen van Redbook Academy zijn daar op gericht en zorgen voor borging van kennis in uw organisatie.

Gekwalificeerde medewerkers:

Redbook heeft hoog gekwalificeerde medewerkers die passen bij de ICT benadering van vandaag: Goed opgeleid en met de juiste kennis en vaardigheden, getraind op hun vakgebied en in staat om business en ICT te verbinden.

Redbook's projecten:

Redbook neemt projecten aan en levert expertise. Elk project start met een duidelijk statement of work. Onze medewerkers voeren opdrachten uit op basis van uitgangspunten en aanwijzingen van Redbook. Tevens staan alle faciliteiten van Redbook tot de beschikking van de medewerkers of het team dat de opdracht uitvoert, inclusief een Project Management Office en de Redbook Development Factory voor het ontwikkelen van complexe functionaliteit.

Redbook's methodes:

Redbook gebruikt methoden en technieken die optimaal aansluiten bij de technologie en de manier waarop gebruikers die ervaren. Afhankelijk van de wensen en de business van de klant kan dat variëren van korte sprints op basis van Point and Click ontwikkeling tot Xtreme programming en DevOps. Uiteraard kunnen projecten ook op basis van traditionele Project Management Methodes worden uitgevoerd.

Klanten en projecten

Redbook heeft klanten in allerlei takken van sport, zij hebben echter één ding gemeen: Klanten van Redbook hebben stuk voor stuk een drive om te excelleren en gebruiken daarom de beste technologie. Redbook heeft dezelfde drive.

Werken bij Redbook

Alle medewerkers bij Redbook zijn ICT-professionals met eigen specifieke kennis, vaardigheden en andere kwaliteiten. Redbook medewerkers zijn ondernemend en hebben veel invloed op hun tijdsindeling, de hoogte van hun inkomen en de werklocatie. Redbook medewerkers zijn klantgericht, leven zich in de vraagstukken van de business in en streven stiekem ook naar perfectie, zonder daarbij onpraktisch te worden. 

Als consultant of developer bij Redbook ben je bezig met interessante projecten die zijn gericht op de bedrijfsvoering van klanten. De activiteiten vinden bij de klant plaats, maar kunnen in veel gevallen ook vanuit het kantoor van Redbook of vanuit huis worden uitgevoerd. Reizen binnen Nederland en soms naar het buitenland is daarmee onderdeel van een carrière bij Redbook. Verder wordt een beroep op je gedaan om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Daarvoor is het af en toe nodig om trainingen te volgen en om certificaten te behalen. Redbook verzorgt zelf trainingen voor medewerkers op de Redbook Academy.

Waar zit Redbook?

Redbook heeft kantoren die gevestigd zijn in Eindhoven en Almere 

  

12 open jobs

Redbook ICT, Almere
Redbook ICT is opzoek naar een Salesforce Developer
Redbook ICT, Almere
Redbook ICT is opzoek naar een Salesforce Consultant
Redbook ICT, Eindhoven

Redbook ICT is opzoek naar een Junior Salesforce Consultant

Redbook ICT, Eindhoven

Redbook ICT is opzoek naar een Medior Salesforce Consultant

Redbook ICT, Eindhoven

Redbook ICT is opzoek naar een Senior Salesforce Consultant

Redbook ICT, Eindhoven

Redbook ICT is opzoek naar een Consultant

Redbook ICT, Almere

Redbook ICT is opzoek naar een Medior Salesforce Developer

Redbook ICT, Almere

Redbook ICT is opzoek naar een Medior Salesforce Developer

Redbook ICT, Eindhoven

Redbook ICT is opzoek naar een Salesforce specialist.

Redbook ICT, Almere
Redbook ICT is opzoek naar een Salesforce Consultant
Redbook ICT, Almere
Redbook ICT is opzoek naar een Salesforce Consultant
Redbook ICT, Eindhoven
Redbook ICT is opzoek naar een Salesforce Developer

Onze locatie

Bolderweg 2, Almere
Adres
Bolderweg 2
Almere