Bedrijfsprofiel

Reasult B.V.

Reasult biedt vooruitstrevende softwareoplossingen die inzicht bieden in de financiële performance van uw vastgoedportefeuille. De Reasult Suite omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning.

Over Reasult

Reasult is opgericht in 2000. Al ruim 15 jaar werken ze elke dag met plezier en toewijding aan het maken en verbeteren van software oplossingen die professionele vastgoedorganisaties ondersteunen bij financiële besluitvormingsprocessen. Omdat ze zich uitsluitend richten op de vastgoedmarkt hebben ze veel kennis van en een duidelijke visie op die markt. Alle specialisten hebben een achtergrond in vastgoed, finance of IT en meestal een combinatie daarvan. Meer dan 60 professionele vastgoedorganisaties in Nederland, België en Duitsland maken gebruik van de software van Reasult. Meer dan 1.500 gebruikers werken met hun oplossingen. Om de kwaliteit van de software te waarborgen wordt deze regelmatig geaudit door een externe partij. Daardoor hebben hun klanten de zekerheid dat zij over accurate stuurinformatie beschikken en Reasult hun belofte waarmaakt: Real Estate In Control.

Klanten en projecten

Zowel woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, taxateurs als vastgoedbeleggers gebruiken hun software. Niet alleen in Nederland, ook in België en Duitsland ervaren vastgoedorganisaties de voordelen van de software. Hieronder vindt u een greep uit de vastgoedorganisaties die ervoor hebben gekozen hun bedrijfsprocessen en financiële performance te verbeteren met behulp van Reasult.

Werken bij Reasult

Reasult is een groeiende organisatie met internationale ambities. Om die reden zijn ze regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. In een uitdagende functie krijg je de kans om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Ze vinden het belangrijk dat je plezier in je werk hebt, doet waar je goed in bent en de meeste toegevoegde waarde kan leveren. Reasult heeft een professioneel team waarbij ‘work hard, play hard’ geldt. Zo kennen zij naast het werk ook vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, wandellunches en sportieve activiteiten waar je naar eigen voorkeur aan kunt deelnemen.

Waar zit Reasult?

Het kantoor van Reasult is gevestigd in het zuiden van Ede. Het bedrijf heeft bushaltes om de hoek van de straat en is goed te bereiken met de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.