Real Support is een bedrijf dat nuchter, praktisch en doelgericht haar klanten wil helpen om meer uit de IT organisatie te halen. De IT organisatie moet continu in beweging zijn  om aan de informatievraagstukken vanuit de primaire en secundaire processen te kunnen voldoen. Informatie dient tegenwoordig, onafhankelijk van plaats en tijd, overal en direct beschikbaar te zijn.

Over Real Support

Real Support biedt ondersteuning op de informatiebehoefte en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen met name in SAP. De kracht van Real Support ligt bij de integratie van de informatiebehoefte voor en van de bedrijfsprocessen in de achterliggende IT systemen en het begeleiden van de business.

De ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten door SAP gaat nog steeds door om te kunnen voorzien in deze behoefte. De nieuwe functionaliteiten en platforms bieden bedrijven dermate belangrijke voordelen dat serieus naar de invoering ervan gekeken moet worden. Bedrijven onderkennen het belang van nieuwe technologieën veelal wel, zeker als het gaat om het benutten van kansen in de markt. Organisaties zijn echter niet altijd in staat deze op een juiste manier in te voeren. Naast het gegeven dat geld een beperkende rol speelt, vormen ook het managen van deze ontwikkelingen en de inbedding ervan in de organisatie steeds vaker een probleem.

Real Support heeft de expertise om bedrijven te begeleiden op deze gebieden. Real Support is opgericht om bedrijven niet alleen een functionaliteit te bieden, maar hen ook daadwerkelijk te begeleiden bij de implementatie van SAP. Real Support biedt échte ondersteuning. Real support dus. 

Werken bij Real Support

Real Support is op zoek naar ambitieuze en enthousiaste mensen om de organisatie verder te laten groeien. De kwaliteit van Real Support staat of valt met de kwaliteit van haar medewerkers en daar zijn we ons terdege van bewust. Daarom hebben we een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden samengesteld. De organisatie kent verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen jouw expertise maar ook daarbuiten.

Onze teamleden zijn representatief en kenmerken zich door flexibiliteit, maar vooral door een hands-on mentaliteit. Eigenlijk zegt de naam Real Support voldoende over de werkwijze van de teamleden. Zij werken in projecten en beheer, bij voorkeur direct vanaf de werkvloer. Een teamlid van Real Support steekt graag de handen uit de mouwen en richt met een enthousiaste instelling de aandacht direct op de eindgebruiker van het systeem.

Waar zit Real Support?

Het hoofdkantoor van Real Support is te vinden in Emmen.  

1 open jobs

Real Support , Emmen
Als SAP Business consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit...

Onze locatie

Waanderweg 114, Emmen
Adres
Waanderweg 114
Emmen