Responsive Business Intelligence, daar draait het om binnen dit bedrijf. Niet geheel toevallig dus dat de naam van de organisatie een afkorting is van deze drie kernwoorden: RBI-Solutions. Niet alleen de oplossingen die RBI-Solutions biedt zijn responsive, het bedrijf zelf is ook zeer toegankelijk, open en flexibel; zowel voor klanten als werknemers. Op inhoudelijk vlak leggen ze de focus voornamelijk op Business Intelligence, wat door deze specialisten beschouwd wordt als het proces waarin ruwe data omgetoverd wordt tot informatie. Het samenspel tussen business analyse, datatransformatie/-logistiek, data storage en data visualisatie is hierin van groot belang, wat betekent dat iedereen binnen het bedrijf een onmisbaar aandeel levert in het proces.

Over RBI-Solutions

RBI-Solutions functioneert als een gestroomlijnd baseballteam. Zet de juiste mensen op de juiste plek en de resultaten zullen volgen. Dit principe rollen ze dan ook effectief uit over tientallen uiteenlopende markten om hun klanten optimaal te kunnen ondersteunen in de weg naar succes. Ze ondersteunen klanten in het inzichtelijk maken van data om dit vervolgens om te zetten naar waardevolle en structurele informatie. Om dit te kunnen doen heeft het bedrijf talent nodig: BI-specialisten van de hoogste plank. BI-ers die wat te vertellen hebben, niet bang zijn voor een uitdagende klus en klaar zijn om mee te bouwen aan RBI-Solutions als bedrijf.

Werken bij RBI-Solutions

Trek je jersey aan en join the team! Als schakel in het team van RBI-Solutions werk je aan leuke projecten voor uiteenlopende klanten. Je komt terecht bij een fris en jong bedrijf dat zich met een gezonde dosis enthousiasme op complexe BI-uitdagingen stort. Je werkt hier, je leert hier en – of je het nu door hebt of niet – je groeit hier in razendsnel tempo. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak krijg je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. En waarschijnlijk zul je de volgende dingen ook waarderen: een aantrekkelijk salaris, mobiliteitsvergoeding of auto en leuke extra’s. Mocht je helemaal op je plek zitten dan is er de mogelijkheid om na verloop van tijd te participeren in RBI-Solutions.

Waar zit RBI-Solutions?

Het kantoor van RBI-Solutions is zowel met het openbaar vervoer en de auto als te voet en op de fiets goed bereikbaar. Ze zitten namelijk op een centrale plek aan de rand van Utrecht. Met een kantoor in Utrechts bedrijvengebied Kanaleneiland ben je in no-time in de binnenstad voor een vrijmibo.


0 open jobs